ZORAN JOJ REKAO DA JE DOBRO ŠTO JE JELENA MRTVA: Šta je pričala Rada Matić pre nego što je umrla!


IZVOR: Republika - 24.07.2022 | 12:06


Žena iz Beča sa kojom se Zoran dopisivao tvrdila je da je Jelena bila žrtva sektaškog rituala.

Foto: youtube.com/printscreen
ZORAN JOJ REKAO DA JE DOBRO ŠTO JE JELENA MRTVA: Šta je pričala Rada Matić pre nego što je umrla!

Radmila Matić (41), iz Beča, žena je koja je dospela u žižu javnosti kada je objavljena njena prepiska sa Zoranom Marjanovićem, i to, kako je ona tvrdila, mesec dana nakon ubistva pevačice Jelene.

Matićeva je preiminula prošlog septembra, a bila je opčinjena ovim slučajem ubistva i uveravala je javnost da zna ko stoji iza njega.

- Živim u Beču, radim negu starih, a u Austriji sam 11 godina. Putem medija sam saznala za to ubistvo, videla sam u novinama. Jelenu i Zorana nisam poznavala, tad sam prvi put čula za oboje. Mislim da je Zoran nije ubio, ali mislim da zna ko je - navodila je tada Rada iz Beča, prenosi Espreso.

Matićeva je bila uverena da je Jelena Marjanović žrtva u sektaškom ritualu.

- Mislim da je Jelena žrtva sekte. Čini mi se da je Jelena priložena kao žrtva. Verujem da je Zoran pripadnik sekte, jer je neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja - izjavila je Matićeva jednom prilikom, ali posle menjala svoje mišljenje, koje je radilo iznosila u javnost.

Rada je godinu dana nakon prepiske sa Zoranom tvrdila da se on drogira.

- Bio je dan i noć nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smrenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali - tumačila je Rada.

Najbizarnija od svih njenih izjava bila je ona u kojoj je navela kako je Zoran rekao da je dobro što je Jelena ubijena.

- Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorca - ispričala je ranije Rada Matić, prenosi Espreso.