SAMO DA GA ZAGRLIM PRE NEGO ŠTO UMREM! Marina je optužena za ubistvo svog deteta pre 12 godina u Majilovcu, telo dečaka nikada nije pronađeno!


IZVOR: Republika - 22.07.2022 | 06:54


"Pre nego što umrem volela bih samo da vidim i zagrlim Đorđa. Ja ga nisam ubila. Ne bih brata i sestru nikada razdvojila", reči su Marine Andrejić koja je bila optužena da je pre tačno 12 godina ubila sina Đorđa.

Foto: YouTube/Printscreen
SAMO DA GA ZAGRLIM PRE NEGO ŠTO UMREM! Marina je optužena za ubistvo svog deteta pre 12 godina u Majilovcu, telo dečaka nikada nije pronađeno!

Nakon više od 700 dana pritvora izašla je na slobodu. Sud je dokazao da nije ubila sina Đorđa.

Njegovo telo nikada nije nađeno.

- Već 12 godina samo molim Boga da zaglim Đorđa. Da vidim kako mu se raduje sestra i da nastavimo život dalje. Ne znam da li je živ ili mrtav. Samo mi nije jasno kako je moguće da toliko dete nestane? Ništa nije nađeno od njega...- ispričala je pre nekoliko dana Marina za "Telegraf.rs".

Kako sama kaže "ona nije u stanju ni kokošu da zakolje, a kamoli da ubije dete koje je rodila". Više od jedne decenije svakodnevno se suočava sa vređanjima ljudi. Nazivaju je ubicom deteta.

Foto: YouTube/Printscreen

Marinin sin Đorđe

Opisala je do detalja kako se dogodio slučaj.

- U jednom trenutku motika mi je pala na nogu i posekla je. Nisam mogla da koračam. Tada sam samo razmišljala kako sinu da pomognem da ode kući. Rekla sam mu: "Sine Đorđe, kad vidiš nekoga pritrči mu i reci mu ko si, ko su ti roditelji i gde živiš. Ja ću čekati ovde da neko dođe po mene". U jednom trenutku čula sam ga kako mi je rekao:"Mama, vidim put". Više ga ni čula ni videla nisam. Kući sam došla tri dana kasnije. Međutim, njega nije bilo. Od tog dana, pa do danas ja nosim etiketu - ubica deteta. Ljudi me vređaju, nazivaju pogrdnim imenima. Uzalud se pravdam, osuđena sam bez kazne...- ispričala je Marina.

Koračala je, kako sama kaže, uz pomoć proklete motike.

- Nisam bila gladna, ali bez vode je bilo teško. Snalazila sam se kako sam znala i umela. Bolovi su bili jaki, a vrućina velika. Bilo mi je čudno da nikoga na njivama nisam srela. Ni tokom dana ni noći. Tri dana sam tražila put do kuće - kaže Marina.

Kada se vratila kući sina nije bilo.

Pred sudom je odgovarala za ubistvo sina Đorđa izvrešeno 22. jula 2010. godine.

Apelacioni sud ju je proglasio nevinom.

BONUS VIDEO: