ISPOVEST SRĐANOVOG PRVOG KOMŠIJE: Bio je korektan, nije bio agresivan! Sinoć je bilo OPSADNO STANJE!


IZVOR: Republika - 11.05.2022 | 11:30


Komšija svirepo ubijenog Srđana P. iz Zrenjanina za Republiku je otkrio kakav je odnos imao sa prvim susedima od kojih ih je delio samo jedan zid.

Foto: Republika
ISPOVEST SRĐANOVOG PRVOG KOMŠIJE: Bio je korektan, nije bio agresivan! Sinoć je bilo OPSADNO STANJE!

- Saznao sam najviše iz medija, mada sinoć nije bilo baš prijatno čuti to što smo čuli svi. Nismo znali o čemu se radi konkretno - kaže Mirjan Popov. 

Komšija kaže da je Srđan tu živeo celog života i da je bio sasvim konkretan prema susedima.

- Srđan nije bilo napadan. Da, znao sam da je šizofreničar. Kao komšija je bio sasvim korektan. Bio je miran, nije bio napadan. Nije bio agresivan - rekao je komentarišući navode iz medija da je Srđan bolovao od šizofrenije. 

- Nju sam slabo poznavao, nisam primećivao ništa. Pošto nas samo zid deli, čuli smo da je nekada bilo neslaganja, ali je kao osobu nisam poznavao tako dobro kao Srđana - rekao je Mirjan o Srđanovoj supruzi Terezi.

On kaže da su i ranije čuli buku i koškanje, s obzirom na to da je Mirjanov prozor u neposrednoj blizini kuće tragično preminulog čoveka.

Međutim, sinoć se, ipak ništa nije čulo!

- To nas je stvarno zapanjilo, mene kao prvog komšiju i uopšte ni u najdubljim mislima tokom njihovih razmirica nije mi palo na pamet da tako nešto može da se desi - rekao je komšija.

- Sinoć nismo ni uspeli da izađemo napolje, jer je sve bilo blokirano. Policija je namestila opsadno stanje kompletno. -

Komšija kaže i da sa njim nikada nisu imali problema, da je bio korektan i da ranije, iz prethodnih brakova nije imao dece i da je živeo od socijalne pomoći.

- Pričali jesmo, maltene smo se svakog dana viđali, pošto nas samo jedna ograda deli, ja njega znam kao korektnog.  -

BONUS VIDEO: