OVO JE NIKOLA IZ UBA KOJI JE PREMINUO NAKON ŠTO JE POGOĐEN DOZEROM U GLAVU! Pokušao da razdvoji dvojicu, pa stradao! (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.04.2022 | 15:18


Nikola L. (26) iz Uba, preminuo je nakon što ga je kako se sumnja Lazar M. (46) iz tog mesta, kada ga je udario staklenim dozerom za šećer u glavu i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede od kojih je on kasnije premino.

Foto: Printscreen/Društvene mreže
OVO JE NIKOLA IZ UBA KOJI JE PREMINUO NAKON ŠTO JE POGOĐEN DOZEROM U GLAVU! Pokušao da razdvoji dvojicu, pa stradao! (FOTO)

Prema rečima izvora, Nikola L. sedeo je u kafiću "London" koji se nalazi u centru ovog mesta.

- Navodno u jednom trenutku nastala je frka između vlasnika lokala Đ. V. i Lazara M. koji su se nakon kraće verbalne rasprave potukli. Tom prilikom Lazar je navodno dograbio stakleni dozer sa šećerom i pogodio Nikolu u glavu, koji je tada, prema rečima očevidaca, sedeo sa vlasnikom lokala. Nikola je navodno uleteo između njih dvojice kako bi ih razdvojio - kaže sagovornik Kurira i dodaje da postoje dve verzije, prema jednoj od je nenamerno pogođen, dok je prema drugoj ciljano pogođen.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

- Nikola je tada pao kao pokošen na zemlju. Odvezen je u Dom zdravlja i tamo je ustanovljeno da mu je sve uredi. On se osećao dobro i pušten je kući.-

Međutim, prema rečima izvora, Nikola je umesto kući otišao u drugi kafić.

- Nikola je iz Doma zdravlja otišao u kafić i nedugo potom se srušio kao pokošen. Pogođeni mladić odmah je prevezen u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo, ali je nažalost nakon prijema, zbog pretrpljenih povreda, preminuo - rekao je izvor Kurira i nastavio:

- Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je tačno došlo do ove tragedije sa smrtnim ishodom. -

Ubska policija, podsetimo, uhapsila je Lazara M. (46) zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede Nikoli L. koje su dovele do smrti mladića. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom L. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, prenosi Kurir.

Kafić bio vlasništvo Nemanje Matića?!

Žitelji uba kažu da je kafić u kom se dogodio incident sa smrtnim ishodom nekada bio u vlasništvu poznatog srpskog fudbalera Nemanje Matića, koji je rodom sa Uba.

- Ranije se pričalo je kafić u vlasništvu Matića, a sada je neko drugi vlasnik, ali je i dalje ostalo isto ime - kažu oni i dodaje da se čak i na društvenim mrežama moglo videti da je Matić bio u ovom kafiću, da li ako gost ili valsnik, nisu ni oni sigurni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by London21 (@caffe_london21)