KRIVIČNA PRIJAVA ZA MONSTRUMA! Epilog drame u Nišu koja je uznemirila Srbiju! (VIDEO)


IZVOR: K. Blagović - 26.03.2022 | 12:15


Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak iz niškog resotrana "Etno restoran nišavska koliba" na kome muškarac uzima mačku sa terase i uz smeh i navijanje baca je u vodu!

Foto: Printskrin
KRIVIČNA PRIJAVA ZA MONSTRUMA! Epilog drame u Nišu koja je uznemirila Srbiju! (VIDEO)

U prvi mah se mislilo da je reč o jednom od zaposlenih, ali iz pomenutog restorana u razgovoru za Republiku tvrde da je u pitanju pijani gost. Nadležni su ga identifikovali i najavljuju krivičnu prijavu, a maca je dobro i nalazi se na terasi restorana.

- Nije to uradio zaposleni, već gost, bio je pijan. Incident se dogodio prekjuče, u četvrtak. Mi smo pored reke, tu ima mačaka, često dolaze na terasu. Neki ljudi se ljute kad dođu. Niko u tom trenutku od zaposlenih nije bio na tereasi, ona je malo udaljena od restorana. Gost je bio pijan i bacio je mačku u vodu. Ne znam kako se zove. Mi smo zvali policiju, uzeli su konobaru koji je rad radio podatke, on dečko ništa nije kriv. Mačka je živa, tu je na terasi - kaže Luka Mirković, zaposlen u ovom restoranu, za Republiku.

Nadležni su identifikovali ovog muškarca (ne navodi se da li je u pitanju gost ili zaposleni) i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzom i efikasnom akcijom juče su identifikovali i pronašli četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Niša koji se sumnjiči da je, u jednom restoranu u Nišu povredio jednu mačku tako što je bacio u reku. Policija će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneti krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja - navodi se u saopštenju policije iz Niša.

 

 

Republika je pokušala da dobije komentar i od Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu - da li je u pitanju zaista bio gost, ali se na brojeve navedene na sajtu niko nije javljao.

BONUS VIDEO