POJAVIO SE NOVI TRAČAK NADE ZA PRONALAZAK MATEJA! Administrator grupe koja ga prati objavio važnu informaciju


IZVOR: Republika - 25.01.2022 | 09:26


Jedna od tih grupa jutros je objavila jednu čudnu informaciju

Foto: Instagram, Viber
POJAVIO SE NOVI TRAČAK NADE ZA PRONALAZAK MATEJA! Administrator grupe koja ga prati objavio važnu informaciju

Matej Periš (21) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je istrčao iz beogradskog kluba “Gotik” i od tada mu se gubi svaki trag.

U potragu za nestalim Splićaninom,uključio se svaki segment srpske policije, a kasnije su im se pridružile i kolege iz Hrvatske i svaki pedalj Beograda, Save i Dunava je pregledan, ali do dana današnjeg niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kako je Matej nakon izlaska sa prijateljima nestao i gde se on sada nalazi.

Više od dve nedelje javnost sumnja u iskaze prijatelja, ali i Splićanke Maje koja je izašla sa tvrdnjama da je te kobne noći Matej nju kontaktirao, ali da se ona nije javljala.

Foto: Facebook

 

Sa druge strane otac nestalog Mateja, Nenad Periš izjavio da su prijatelji sa kojima je on te večeri bio u klubu pouzdani i da njegovog sina znaju od detinjstva.

- Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada – tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

Osim toga, vremenom su se pojavile i grupe na društvenim mrežama, ali i na Viberu u kojima ljudi masovno iznose informacije o slučaju koji je potresao i Srbiju i region.

Jedna od tih grupa jutros je objavila jednu čudnu informaciju.

Foto: Instagram, Viber

 

Naime, administrator grupe objavio je video na kome tvrdi da je juče oko 18 časova njihova objava viđena sa Instagram profila Mateja Periša, s obzirom na to da oni koji god stori da objave u vezi sa nestalim Splićaninom, oni ga i označe u njoj.

Ako se ispostavi da niko od nadređenih nije proveravao društvene mreže nestalom Mateja Periša, ovo su onda lepe vesti.

BONUS VIDEO: