NIJE NI SLUTIO DA SU MU TO POSLEDNJI MOMENTI SA SUPRUGOM: Muž nesrećno stradale žene u Mirijevu kroz JECAJE priča o TRAGEDIJI


IZVOR: Aleksandra GRUJIĆ - 17.11.2021 | 14:45


Saobraćajna nesreća u kojoj je stradala Zlata Živković u Mirijevskom bulevaru dogodila se tokom probne vožnje automobila BMW, pred očima supruga Jovice koji ne može da poveruje da su mu to bili poslednji trenuci koje je proveo sa svojom ženom.

Foto: ST/P. DIVAC
NIJE NI SLUTIO DA SU MU TO POSLEDNJI MOMENTI SA SUPRUGOM: Muž nesrećno stradale žene u Mirijevu kroz JECAJE priča o TRAGEDIJI

Šokirani suprug nastradale Zlate Živković (64), Jovica, ispričao je za Republiku da nije ni slutio da su mu to bili poslednji trenuci sa ženom, sa kojom je 40 godina u braku.


- Izašao sam sa Zlatom da prošetam, i u jednom trenutku mi je rekla da će samo na kratko svratiti do prodavnice, a da ja produžim, obzirom da sam pre nedelju dana imao operaciju srca i da ne mogu brzo da hodam. Kako sam stigao do obližnjeg ćoška video sam BMW kako se kreće nenormalnom brzinom i kako divlja ulicom i kako gubi kontrolu - rekao je Jovica.


U suzama i kroz jecaj, dok je stajao pored mesta nesreće, Jovica je jedva uspeo da izusti kako je njegova žena nastradala.

Foto: ST/P. DIVAC

Suprug i sin nastradale žene u Mirijevu

 


- Škripanje kočnica i vozač koji gubi kontrolu nad automobilom bili su znak da trebam da pozovem svoju Zlatu i da je upozorim da ne izlazi iz prodavnice kako ne bi slučajno nastradala. Video sam kako kola udaraju u banderu, a na moja dva poziva nije se odazivala. Krenuo sam niz ulicu da vidim da li je neko nastradao i onda uočio ono najgore, moju suprugu koja je na licu mesta preminula. Nema moje Zlate..Svega ima, samo nje više nema -rekao je uplakani suprug dok je palio sveću svojoj nesrećno stradaloj supruzi.


Kako saznajemo od očevidaca, vozač starosti oko 20 godina, koji je pobegao sa lica mesta, u trenutku nesreće probao je automobil, dok je njegov stvarni vlasnik Denis Kostadinović bio na mestu suvozača.


Denis je uhapšen, a daljom istragom policija će utvrditi kako je došlo do tragedije u kojoj je život izgubila Zlata Živković.