NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO MLADIĆA ZA SRPSKU NOVU GODINU! Belivukov sestrić izdeklamovao odbranu: Po savetu advokata neću odgovarati na pitanja


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 05.10.2021 | 10:42


Sestrić Veljka Belivuka, Damir Ibrahimović (20), koji se sumnjiči da je posle dočeka Srpske nove godine nasmrt izbo najboljeg druga Ivana Trifunovića (22) na Novom Beogradu, tvrdi u svojoj odbrani da nije kriv i da nije počinio zločin.

Foto: Republika

Porodica Damira Ibrahimovića optuženog za ubistvo Trifunovića

- Nisam kriv. Ivana sam zatekao ispred zgrade dok se jurio sa jednim muškarcem. Prepoznao sam mu glas i izleteo, a on je vikao ovaj me juri. Srušio se ispred mene , a iznenada se pojavio i njegov otac. Video sam da krvari. Podigli smo zajedno Ivana i odneli ga do kola, pa u Urgentni centar. Tvrdim da nisam imao nož i da ga nikad nisam nosio- rekao je Ibrahimović u odbrani koju je izgovorio kao recitataciju naučenu napamet.

Foto: Republika

Otac Dragiša i sestra Ivana Trifunović ubijenog Ivana

Ibrahimović je rekao da po savetu advokata Dejana Lazarevića koji zastupa i njegovog brata Belivuka u optužbama za zverska ubistva sa organizovanom kriminalnom grupom, neće odgovarati na pitanja suda, javne tužbe i advokata.

Kijina kuma pretila ispred suda

 

Bahata porodica okrivljenog Ibrahimovića prkosno je gledala i vredjala novinare ispred Palate: 

- Šta  je? Sta slikaš? Lažete sve . Nemoj slučajno- vikala je Vanja Ibrahimović koja je široj javnosti postala poznata kao kuma rijaliti zvezde Kristine Kije Kockar. 

Otac ubijenog mladića Ivana svedočio je u nastavku današnjeg pretresa i u svemu ostao pri iskazu datom u tužilaštvu. Jedino što je dodao je da će insistirati da se pronadje jakna njegovog sina koju su kako sumnja okrivljeni i njegov otac sakrili kritične noći.