LAĐEVIĆ POSLE NAPADA I PRETNJI SMRĆU KOJE JE DOBIO: Zabrinut sam za porodicu, napao me je u kraju u kom radim i živim!


IZVOR: Republika - 01.10.2021 | 10:23


Urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević objasnio je šta se jutros desilo i kako je napadnut u centru grada.

Foto: ST/P.Divac

Milan Lađević je napad prijavio policiji

Milan Lađević kaže da je ceo slučaj, napad i pretnje, prijavio policiji.

- Dok sam čekao zeleno svetlo na semaforu, sa druge strane ulice, na crveno je krenula nepoznata muška osoba i išao je pravo na mene. Udario me ramenom u rame i izgovorio "Ubiću te"! Kad sam se okrenuo da ga pitam, "imaš li ti neki problem sa mnom", on se samo blago okrenuo, preteći me pogledao i udaljio se ka Kosovskoj ulici - objasnio je Lađević i dodao da je napad prijavio nadležnim organima.

- Detalje napada sam odmah prijavio nadležnim državnim organima i očekujem njihovu brzu reakciju, s obzirom na to da smo u poslednje vreme pisali o raznim mafijaškim grupama, korupmiranim funkcionerima, ali i o mnogim drugim kriminalnim radnjama - kaže Lađević i dodaje da je zabrinut ne samo za svoju bezbednost, već i bezbednost porodice, jer ga je muškarac napao ne samo ispred radnog mesta, već i u kraju gde živi.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Novinari Srpskog telegrafa i Republike razotkrili su niz afera u koje su bili umešani i neki od najviših funkcionera u zemlji, pisali su hrabro o svim zločinima klana Veljka Belivuka, ali i o svim drugim kriminalnim organizacijama i malverzacijama. 

Zbog svega toga je jasno da smo trn u oku mnogima, ali će Srpski telegraf i Republika nastaviti da se bore za istinu i za slobodu govora i izveštavanja.