POŽAR U BLOKU 70 JE PODMETNUT?! Otkrivamo, policija pokrenula istragu, ISPITUJE SE SVAKI DETALJ! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.08.2021 | 08:52


Požar koji je u četvrtak oko 20 časova izbio u Kineskom tržnom centru je podmetnut, pokazuje jedan krak istrage koju je pokrenuo MUP Srbije, saznaje Republika.

Foto: ST/D. KADIĆ

Borba vatrogasaca sa vatrenom stihijom

Kako navodi naš sagovornik upućen u sve detalje, MUP Srbije, uprkos različitim spekulacijama ne isključuje, policija apriori ne isključuje ni jednu moguićnost.

Ozbiljna istraga

- Pokretnuta je ozbiljna istraga, a na prvu loptu ne odbacuje se ni jedna mogućnost. Ljudski faktor, instalacije - sve se to analizira, ali se ne isključuje ni ona najgora mogućnost - da je požar podmetnut - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, ukoliko je to slučaj, istraga će utvrditi ko je to uradio, sa kojim, kako, zašto i sa kojim motivima.

 

 
$bp("Brid_28844680", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"844855"});

 

- U jedno budite sigurni, policija će se ovim pozabaviti vrlo pažljivo i studiozno i sve će biti isterano na čistac - navodi izvor Republike.

Podsetimo, požar je izbio u četvrtak oko 20 časova i zadao je velike muke vatrogascima koji su tokom noći uspeli da obuzdaju vatrenu stihiju.

Republika na licu mesta

Ekipa Republike posetila je Kineski tržni centar jutro posle, a na mestu požara zatekli smo potresne scene. POGLEDAJ GALERIJU