(VIDEO) OVAKO JE UHAPŠEN NASILNIK SA VOŽDOVCA! Udario devojku nogom, pa otišao


IZVOR: Republika - 27.06.2021 | 10:44


MUP je objavio snimak hapšenja mladića A. K. (24) koji je priveden pošto se na društvenim mrežama pojavio video snimak kako udara devojku na Voždovcu.

Foto: printksin

On je uhapšen zbog nasilničkog ponašanja. Snimak se pojavio juče, ali je nastao pre dve nedelje. Kako se vidi, mladić devojku udara nogom u predelu stomaka, ona pada na zemlju, dok on odmah seda u kola i odvozi se.

Policijski inspektori sa Voždovca su identifikovali nasilnika koji je uhapšen u saradnji sa Interventnom jedinicom.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas da ni jedan vid nasilja u Srbiji neće biti tolerisan, a posebno ne onaj prema ženama i deci.

- U Srbiji nasilje nije dozvoljeno i kao što vidite, svaki ološ koji reši da tuče ženu ili dete biće uhapšen i kažnjen - istakao je ministar Vulin i pozvao žrtve nasilja da nasilnike odmah prijave policiji, ali je, takođe, pozvao sve građane da, ukoliko vide ili primete da se nasilje dešava prvo obaveste policiju.

- Imajte poverenje u svoju policiju, mi smo vam adresa, nasilnike dajte nama - poručio je ministar Vulin.

Ovaj snimak se pojavio posle snimka nasilja sa Ade Ciganlije, kada je muškarac takođe nogom udarao devojku.