ŠARIĆEVA MAJKA SE UMALO ONESVESTILA! Porodica slavi poništenje presude srpskom kralju kokaina (FOTO)


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 15.06.2021 | 19:10


Vrhovni kasacioni sud ukinuo je zvanično danas pravosnažnu presudu Darku Šariću kojom je osuđen na 15 godina zatvora za šverc kokaina.

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Darko Šarić

Usvojivši vanredni pravni lek na zahtev Šarićevih branilaca, najviši sud u zemlji je vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje.  Darkova porodica je u neverici, ali izuzetno srećna dočekala ovu vest, saznaje Republika.

- Zajedno smo u ovom za nas neverovatno srećnom trenutku. Sa nama nisu još moj stariji sin i Darkova ćerka Nikolina. Ne mogu da vam opišem koliko je bilo uzbudjenje. Bilo je neverovatno kad su nam javili vest o obaranju nepravedne kazne. Plakali smo svi od sreće - rekla je Danijela, sestra Darka Šarića za Republiku dodavši da je njihova jedina želja da pravda bude zadovoljena i da se Darku ne stavljaju na teret krivična dela koja nije počinio.

Foto: Instagram

Najemotivnije je najnoviju odluku suda podnela Šarićeva majka.

- Mami nam se slošilo ili što bi u Crnoj Gori rekli došlo joj je teško od sreće i šoka. Toliko je  bila u neverici da je konstantno pitala Duška, Darkovu suprugu i mene da li je ovo istina. Majka je to - prepričava Danijela.

Vidno uzbuđena Darkova sestra kaže da u njihovoj kući odavno nije bilo srećnijeg trenutka.
 - Zvali su nas prijatelji i kumovi koji su takodje došli kod nas da popijemo u ime pravde- završava sestra kojoj brat neopidivo nedostaje jer je u pritvoru od marta 2014. godine kada se predao kao organizator grupe koja se tereti za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine.