LOM NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU! Advokati urlaju u sudnici, padaju teške optužbe: VEŠTAK U EPICENTRU INCIDENTA, SUDIJA MORALA DA REAGUJE!


IZVOR: Slađana STEPANOVIĆ - 16.04.2021 | 09:25 >> 09:29


Na suđenju Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović, odrežena je pauza, nakon što je došlo do pravog rata između advokata odbrane i veštaka, javlja reporterka Republike koja prati ovaj slučaj.

Foto: estock/ D. MILENKOVIĆ

Zoran Marjanović

Kako javlja naša reporterka, advokat odbrane Nikola Dumnić optužio je veštaka Dragomira Vasiljevića da je nestručan i pristrasan, nakon čega je tenzija u sudnici dostigla vrhunac, pa je sudija odlučila da odredi pauzu.

- Veštak Vasiljević samo pokušava da pomogno onome ko ga je angažovao i masno platio! Od tog novca može da kupi Mekdonalds - brujao je Marjanovićev advokat.

U istom tonu grmeo je i drugi Marjanovićev advokat Stefan Jokić koji je od veštaka zatražio izvinjenje.

- Tražimo da nam se svima izvini. Veštak je bahat i kontradiktoran, svi mi grešimo, ali on kaže da Telekom greši, što je laž. Godinu dana nam traći vreme, do sad bismo već bili u završnim rečima - rekao je on.

Foto: estock/ D. MILENKOVIĆ

Sa druge strane, Vasiljević je ponovio da je dovoljno stručan i kompetentan i odbacio optužbe Marjanovićevih advokata.

Kako prenosi naša reporterka, advokati su ušli i u verbalnu raspravu sa sudijom, nakon čega je određena pauza.

Podsetimo, prethodna dva pretresa su odložena zbog bolesti sudije, a i sam Zoran je pre toga bio u izolaciji jer je imao zdravstvenih problema.

 

Poslednja vest: Odbijen zahtev Marjanovićevih advokata

Kako javlja reporterka Republike koja prati suđenje, sudija je odbila zahtev advokata odbrane za izuzećem veštaka Dragomira Vasiljevića.

Marjanovićevi advokati imaju četiri dana žalbe, a sledeće ročište zakazano je za 16. 06. 2021. godine.