UBICA IZ PANČEVA ISKASAPIO ŽENU JER MU JE REKLA DA BEBA NIJE NJEGOVA!


IZVOR: Miloš Ž. LAZIĆ - 23.11.2017 | 06:03


Biljana Mijatović iz Pančeva umrla je na licu mesta kada joj je nevenčani suprug Siniša Radovančev (50) na njen 30. rođendan zabio nož pravo u srce! Iako se motivi ovog zločina još ne znaju, sumnja se da je ubistvu prethodila svađa oko novca i očinstva. Pripiti Siniša u jednom trenutku je izgubio svaku kontrolu i počinio užasan zločin, i to pred Biljaninom 12-godišnjom ćerkom iz prvog braka!

Pozvao policiju

- Oni su slavili Biljanin rođendan i oboje su prilično popili. U jednom trenutku počela je rasprava oko novca. Da li u besu, želeći da ga povredi, Biljana je rekla Siniši da ćerka koju su dobili pre mesec dana nije njegova. On je tada potegao nož i ubo je jednom u grudi, pravo u srce - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Policiju je pozvao sam Radovančev i sačekao ih ispred zgrade u Savskoj ulici broj 10.

- Bio je u bermudama kada je policija došla i poprilično smiren. Kada je već bio uhapšen, iz stana su izašle i Biljanina ćerka iz prvog braka noseći u rukama svoju jednomesečnu sestru - dodaje naš sagovornik.

Radovančev već ima istoriju nasilja. On je u trenutku zločina služio kaznu u kućnom zatvoru i bio je primoran da nosi nanogicu. Osuđen je nakon tuče u kojoj je, kako pričaju njegovi poznanici, prebio neke ljude iz Banatskog Karlovca sa kojima je, navodno, u sukob došao zbog novca.

- On je poreklom iz Ilandže, sela udaljenog 40 kilometara od Pančeva. Biljana mu je bila treća supruga, a iz prva dva braka ima dvoje dece. On je važio za bogatog i sposobnog čoveka i navodno je obrađivao više hiljada hektara zemlje. Imao je nekoliko kamiona i mnogo poljoprivredne mehanizacije. Njegov pad počeo je kada je napustio prvu ženu i sina. Na kraju je postao podstanar u Pančevu, a dugovao je i dosta novca i zbog kredita koje je uzeo - rekao nam je juče jedan njegov bivši komšija koji je želeo da ostane anoniman.

U svađi sa sinom

Radovančevog sina Srđana zatekli smo u porodičnoj kući u Ilindži, ali on nije mogao da nam kaže ništa u vezi s tragedijom.

- Sa ocem nisam bio u dobrim odnosima već duže vreme. Poslednjih mesec dana se uopšte nismo čuli i ne znam šta se dešavalo sa njim. Tu ženu nisam znao. Nisam bio ni na rođenju sestre - rekao nam je on.