Saobraćajci kaznili bahate KRALJEVČANE: Vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci


IZVOR: Republika - 29.03.2021 | 11:09


Pripadnici Policijske uprave Kraljevo su, tokom vikenda na području grada Kraljeva, iz saobraćaja isključili šestoricu vozača, od kojih petoricu zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je vozio pod dejstvom alkohola.

Foto: youtube.com/Radio-televizija As Šabac

Foto: Ilustracija

Policija je u Ulici IV kraljevački bataljon, zatekla četrdesetjednogodišnjeg muškarca za koga je utvrđeno da je "golfom" upravljao pod dejstvom lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u Žičkoj ulici zaustavljen dvadesettrogodišnjak koji je vozio "pežo" pod uticajem kanabisa.

Takođe, policija je na području grada isključila iz saobraćaja i trojicu dvadesetpetogodišnjaka, koji su pod dejstvom kanabisa upravljali putničkim vozilima.

U mestu Lozna kod Kraljeva, tridesettrogodišnji vozač je upravljajući „golfom“, sa dva promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj nije bilo povređenih.

Svim vozačima je, kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih biće podnete prekršajne prijave.