OVO JE TEK POČETAK! Ministar Vulin najavio nova hapšenja! SVI KRIMINALCI BIĆE IZA REŠETAKA!


IZVOR: Republika - 06.02.2021 | 10:42


Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će istraga vezana za delovanje kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković biti nastavljena, da će uslediti nova hapšenja i da nijedna informacija u ovom slučaju neće biti zataškana.

Foto: Tanjug

- Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić je pokazao profesionalizam i veliku hrabrost da se na ovaj način suprotstavi narko klanovima. Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativna agencija bez tužilaštva ne mogu ništa. Ako nemate hrabrog tužioca, koji zna svoj posao, i spremnog, ništa ne možete da uradite - rekao je ministar Vulin

 Ministar je istakao da nijedan podatak iz istrage neće proći a da tužilac ne zna za njega. 

- Nema zataškavanja, nema sklanjanja. Pokazalo se da nema zaštićenih, od simboličnih akcija skidanja blinkera do hapšenja najvećih organizovanih kriminalnih grupa. Zaštićenih nema. Nemojte se sukobljavati sa državom, a posebno oni koji su deo državnog aparata nemojte da mislite da postoji tako visoka funkcija koja će vas zaštititi od dokaza i saznanja da imate veze sa organizovanim kriminalom - poručio je ministar Vulin.   

 
$bp("Brid_12607952", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});