VAPAJ MAJKE NESTALOG DEČAKA (15) IZ PANČEVA ! Dragane sine, VRATI SE KUĆI! OD NJEGA NI TRAGA!


IZVOR: Republika - 03.02.2021 | 13:56


Dečak Dragan D. (15) iz Pančeva nestao je juče oko 11 časova. Poslednji put je viđen na Tamiškom keju gde je pronađen njegov bicikl.

Foto: printskrin

Nestali dečak

Kako je ispričala majka tinejdžera, on je sa sobom poneo jako malo stvari, a nestao je posle teškog raskida.

Danijela, Draganova majka, uputila je svom sinu pismo, u nadi da će ga pročitati i brzo se vratiti kući.

Njeno pismo vam prenosimo u celosti:

- Dragi moj sine, vrati se kući molim te. Ti si moj najbolji sin jedinac koga imam. Odličan si đak, najbolji prijatelj svima, jedna divna osoba. Mnogo mi nedostaješ, i svake sekunde čekam da se vrata otvore da ti poletim u zagrljaj. Ne postoji problem koji se rešiti ne može. Znam da misliš da nema rešenja, ali jednog dana, daće bog, smejaćemo se zajedno svemu ovome. Ti si moj svet u boji, moja duga - piše na početku pisma.

Majka opominje sina da je život pred njim.

- Život je pred tobom, i obećavam ti da će ti se uskoro i ostvariti tvoj najveći san da budeš saobraćajac. To ti majka obećava. Samo se vrati u svoj topli dom ovde, da zajedno krenemo u nove borbe i ostvarenje svih tvojih snova! Volim te do neba i nazad, ti si moj junak, moj heroj i moj zaštitnik, vrati se da me čuvaš, a i ja tebe!

 
$bp("Brid_12360960", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});
Svako ko ima bilo kakvu informaciju koja može da pomogne u pronalaženju dečaka može da se javi na broj telefona 062/9680460 ili da pozove policiju.