Strašna tragedija u Cirihu: Srbin posetio javnu kuću, pa nakon svađe ispao kroz prozor


IZVOR: Telegraf, Republika - 28.09.2020 | 20:43


Nemili događaj desio se u petak u 10.45 u Heringštrase 17, u gradskoj četvrti Niderdorf

Foto: pink.rs/printscreen

Foto: Ilustracija

Muškarac koji je u petak ispao kroz prozor bordela u Cirihu i poginuo je Srbin (28), ali njegovo ime nije objavljeno, prenosi “Blik”.

Kako je saopštila gradska policija u Cirihu, za sada nema nagoveštaja o umešanosti trećih lica i pretpostavlja se da je reč o nesrećnom slučaju.

Nemili događaj desio se u petak u 10.45 u Heringštrase 17, u gradskoj četvrti Niderdorf. Prolaznici su ispred zgrade našli teško povređenog Srbina, koga je hitna pomoć bezuspešno pokušavala da reanimira.

 

 
$bp("Brid_01325730", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

 

Komšinica čula svađu

Sofija de Angelis (19), koja živi na drugom spratu susedne zgrade, u stanu do sobe gde se dogodila nesreća, kaže da je čula glasove.

- Još sam ležala u krevetu kad sam čula glasove u komšiluku. Skoro da sam sigurna da su se muškarac i žena svađali - kaže ona.

Nekoliko sekundi kasnije čula je dug vrisak i udarac. Kada je kasnije izašla na ulicu, policija je već bila stigla.

- Tek tada sam shvatila šta se desilo - kaže ona.

"Okliznuo se"

Sirijac Javer (27) je video kako je Srbin pao. On je u tom trenutku stajao na trotoaru prekoputa i telefonirao s prijateljem. Odjednom je začuo glasove i pogledao u vis.

- Neki čovek je posle svađe pokušavao da izađe kroz prozor. Jedna noga mu je već bila napolju. Pokušavao je da pređe na susednu terasu, ali se okliznuo i pao unatraške na glavu - kaže Javer, koga je začudilo što je muškarac držao jastuk u ruci.

"Krvario je iz nosa, usta i ušiju"

Siban (21), frizer iz komšiluka, izjavio je za “Blik” da je “čuo buku” i izašao iz radnje da proveri šta se događa.

- Čovek je ležao nepomično na trotoaru. Toliko sam se šokirao, da nisam mogao da se pomerim - kaže on.

 

 
$bp("Brid_01325753", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});

 

- Imao je tamnu kosu, brkove i bradicu. Krvario je iz nosa, usta i ušiju. Krv mu se slivala niz obraz... Nikad ga još nisam video u ovoj ulici - dodaje očevidac.

Sličan incident na istoj adresi i u istoj sobi dogodio se 2017, kada je poginuo profesionalni bodibilder Sandro Hofer (32). Njegova žena je tada izjavila za “Blik” da je došao u javnu kuću da nabavi drogu.