Veštaci potvrdili da je Jutka slao poruke Mariji Lukić! Presuda pre izbora


IZVOR: Republika - 11.03.2020 | 22:05


Svedočenjem veštaka za telekomunikacije koji su potvrdili da je bilo komunikacije između Milutina Jeličića Jutke i njegove tadašnje sekretarice Marije Lukić završen je dokazni postupak proziv nekadašnjeg prvog čoveka Brusa za seksualno uznemiravanje. Završne reči zakazane su za 24. mart.

Foto: youtube.com/Insajder Video

Milutin Jeličić

- Odbrana je pokušala da mnogobrojnim pitanjima ospori veštačenje, ali nije uspela. Sud je odbio mnoge predloge odbrane koji su bili sračunati na odugovlačenje procesa, ali je i odbrana odustala od nekih svedoka da bi se postupak što pre završio - rekla je Marija Lukić.

Milutin Jeličić optužen je za seksualno uznemiravanje Lukićeve, koja je u to vreme bila njegova saradnica, a poslao joj je i više hiljada SMS poruka neprimerenog sadržaja.

Sudski postupak je započet u Brusu, ali je izmešten u Kruševac jer su Jutkine pristalice pravile nered u sudnici i van nje i vređale žrtvu i svedoke koji su svedočili u njenu korist.

Foto: Tanjug/AP

Marija Lukić

Jutka je nekoliko puta izbegao suđenje, pa je na kraju sudija izdao nalog za njegovo privođenje, ali se Jeličić juče pojavio na glavnom pretresu.