(FOTO) Slikaj se gola, da se vidi lice, grudi i p***a: Ovako je pao golubački pedofil


IZVOR: kurir.rs - 06.01.2020 | 12:50 >> 14:34


Muškarac D. L. (41) iz Golupca uhapšen je zbog sumnje da je na društvenoj mreži Fejsbuk maloletnim devojčicama slao poruke neprimerenog sadržaja.

Foto: facebook.com/printskrin

Naime, kako je objavljeno na jednoj stranici na Fejsbuku, on je diverziji devojčice od 12 godina slao poruke u kojima je pita da li voli da priča o s*ksu i da li bi želela da je on nauči.

- Zdravo lepotice, je l' bi se dopisivala? Šta radiš mačkice? Meni ne smeta što imaš 12 godina, a je l' znaš da čuvaš tajnu? Je l' nećeš da raskineš ako ti kažem koliko imam godina? Slikaj se gola, da se vidi lice, grudi i p***a i da te pitam da li bi mi pu***a k***c? - samo su neke od stravičnih poruka koje je ovaj manijak slao navodnoj devojčici iz Kraljeva.

Foto: facebook.com/printscreen

D. L. je navodnu učenicu šestog razreda vrbovao i zvao da se vide.

Foto: facebook.com/printscreen

Iako je devojčica napisala da ima 12 godina, manijak je nastavio da joj šalje poruke s*ksualne sadržine. Devojčica mu je potom tražila da stavi prst na bradu, da mu se vidi celo lice i tako se slika, a on je to najpre odbijao plašeći se da će ga prijaviti.

Foto: facebook.com/printscreen

Inače, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.