Vera puštena iz zatvora: Zoran Marjanović dočekao svoju kumu


IZVOR: Tanja MILOVANOVIĆ - 27.12.2019 | 18:40


Vera Vukomanović, kuma ubijene pevačice Jelene Marjanovic, kojoj je početkom meseca određen pritvor zbog sumnje da je falsifikovala dokumenta, puštena je danas na slobodu.

Foto: Srpski telegraf

Foto sa lica mesta: Veru sačekao Zoran nakon što je izašla na slobodu

Vukomanovićeva je iz pritvora izašla oko 16 sati, a nju je nakon napuštanja zatvora sačekao Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačica Jelene Marjanović i optuženi za njeno ubistvo.

Ona je nakon izlaska iz pritvora za naš portal dala ekskluzivnu izjavu rekavši da je nevina i da je u celom slučaju bila samo kurir! 

- Hvala Bogu, izašla sam na slobodu i dobro sam sada. Pritvorena sam bez razloga, sa falsifikovanjem dokumenata nemam ništa. U celom slučaju bila sam samo kurir, meni je te papire dao jedan pravnik davno i rekao da ih predam, sto sam i uradila. Tog pravnika sam upoznala pošto je u tom periodu trebalo da otvori kancelariju i ja sam bila vrlo zainteresovana za to. Tada se ceo ovaj slučaj i desio, nisam imala pojma da je išta falsifikovano, samo mi je rečeno da predam - kaze Vera za Srpski telegraf i dodaje da je u celom slučaju zapravo ona žrtva. 

Podsetimo, Vera Vukomanović uhapšene je početkom meseca zbog sumnje da je sa još jednim muškarcem izvršila prevaru i falsifikovala dokumenta. Inače, Vukomanovićeva je  i jedan od glavnih svedoka u slucaju ubistva pevačice u Borči aprila 2016.godine i ona bi trebalo da se pojavi kao svedok na suđenju u krajem februara naredne godine. Inače, ovo je prvi put da se Vukomanovićeva oglašava za medije od zločina u Borči.