Od ovog nema bolesnijeg! Psihopata se predstavio kao Tijanin ubica i rekao njenoj sestri: Ubiću te kao tvoju sestru ku*vicu


IZVOR: informer.rs - 24.10.2019 | 06:13


Marko M. (31) iz Beograda uhapšen je juče jer je Igoru Juriću, ocu ubijene Tijane (15), preko Fejsbuka zapretio da će mu zadaviti drugu ćerku Sašku! Monstruozne pretnje i uvrede Marko je uputio preko Fejsbuk profila pod imenom Igor Jurić, koristeći prezime svirepog Tijaninog ubice Dragana Đurića (39), koji služi kaznu od 40 godina zatvora!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Igor Jurić

Marko je pre četiri dana poslao Juriću prvu poruku, obraćajući mu se u Đurićevo ime:

"Drago mi je što sam ti ubio ćerku, tu prokletu ku*vicu, celog života ćeš patiti za njom dok sam ja u zatvoru."

Nedugo zatim stigla je nova poruka, jednako jeziva i brutalna, u kojoj je Marko zapretio da će ubiti Igorovu drugu ćerku:

"Ubiću te, Saška, kao što sam ti zadavio sestru ku*vicu."

Igor Jurić je kazao da je pretnje odmah prijavio policiji, koja je brzo reagovala.

- U porukama je bilo jasno navedeno da želi da ubije moju ćerku. Sve sam odmah prijavio policiji i moram da se zahvalim na brzoj reakciji i hapšenju - rekao je Jurić i dodao:

- Tog čoveka ne poznajem i zaista ne znam zašto je sve to pisao. Nisam ga video, ali je moguće da ćemo se sresti na saslušanju.

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Igor sa ćerkom Saškom

Podsećanja radi, ovo je druga osoba koja je za nešto više od mesec dana uhapšena zbog pretnji Juriću. 

Policija je 9. septembra uhapsila i A. J. (38) iz Sevojna zbog sumnje da je na Tviteru napisao da "Jurića treba udariti kamionom", kao i da mu nije problem da ga ubije i odseče mu nogu.

Zatim je A. J. napravio i anketu pod nazivom: "Kako je najbolje ubiti Igora Jurića, nožem ili automobilom?"

Jurić ne poznaje ni ovog napasnika i nije mu jasno zašto ga je uznemiravao.

- Pisao je da me treba ubiti. Pominjao mi je i porodicu. Ne znam ko je on. Na društvenim mrežama se predstavlja kao "Stranka policije". Pisao je da sam bolesnik kojeg treba povrediti, osakatiti, kastrirati... - naveo je Jurić.