(FOTO) Majka ga zaključala, dečak (7) pokušao da preskoči sa terase na terasu! Ovo je zgrada sa koje je dete palo u Nišu


IZVOR: E. S. T. - 21.10.2019 | 18:00


Sedmogodišnji dečak iz Niša samo pukom srećom preživeo je pad sa trećeg sprata. Nesreća se dogodila pretprošle noći, oko četiri sata ujutro, u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu.

Foto: google.rs/maps

Zgrada sa koje je palo dete

Prema nezvaničnim informacijama, dete se u toku noći probudilo i ustalo iz kreveta da traži majku, koja je u tom trenutku bila u kupatilu.

- Navodno je dete bilo zaključano u sobi i nije imalo ključ od vrata, pa je pokušao da preskoči sa terase na terasu. Tako je i došlo do pada sa visine od oko devet metara. Na sreću, dete je palo na travnjak što je ublažilo pad i povrede - kaže izvor blizak istrazi.

U Kliničkom centru u Nišu potvrdili su da dečak nije teže povređen, ali da je zadržan zbog opservacije.

- Dečak je zadobio samo nagnječenja i kontuzije. Urađena je dijagnostika i zadržan je zbog opservacije. Nakon nekoliko dana biće pušten na kućno lečenje - kažu u KC Niš.

O ovom slučaju obavešteni su policija i Više javno tužilaštvo u Nišu, a dalja istraga će utvrditi sve okolnosti pod kojim se nesreća dogodila.