Ubio četvoro da bi joj dao pare za operaciju? Slagala sam za rak da me Davor ne bi opet silovao: Ispovest bivše ljubavnice ubice


IZVOR: E. S. T. - 27.09.2019 | 17:37


Davor Pernić (35) iz Jabukovca, koji se tereti za četvorostruko ubistvo na salašu Kazimirovića kako bi platio operaciju tumora ljubavnici Maji Bađikić (25), promenio je iskaz i optužio Maju da mu je pomagala u zločinu, pa čak i da je ubila neke od žrtava. Bađikićeva je, međutim, na saslušanju negirala da ima bilo kakve veze s zločinom i tvrdila da je priču o raku izmislila kako je monstrum ne bi opet silovao!

Foto: Instragram Printscreen/facebook.com

Maja Bađikić (okvir) / Davor Pernić

- Nemam veze s ubistvom Kazimirovića! Pernić me je proganjao i silovao. Nije mi jasno zašto me je upleo u zločin - izjavila je Maja i do detalja iznela kako se upoznala s Pernićem, kako joj je dolazio u kuću dok joj je muž bio u inostranstvu i šta je radila kobnog dana.

- Ja sam 7. i 8. avgusta bila u selu Dupljane sa detetom i tamo pomagala majci oko spremanja slave. Nikad nisam bila na imanju Kazimirovića niti sam izvršila ubistvo. Davora sam upoznala pre osam godina, kada sam se udala i došla da živim u Jabukovac. Pre četiri meseca stupili smo u kontakt preko Instagrama i tada počeli da se dopisujemo - rekla je Buđikićeva.

Kako je navela, Pernić je ubrzo postao opsednut njome.

 Ja nemam ništa sa ubistvom, ne znam zašto je i mene umešao

- Početkom juna ove godine kod mene je došao Darko S., kojem sam prodala auto, pa je došao da mi donese 50 evra, koje mi je dugovao. To je znao i Davor jer smo se tada dopisivali. Ubrzo nakon što je on došao, Davor se pojavio na vratima. Imao je fantomku preko glave i pušku u ruci i pitao me: "Gde je?" Rekla sam mu da u kući nema nikoga. Ušao je u sobu, ugledao Darka i rekao mu: "Šta tražiš tu, lezi na pod" - ispričala je uhapšena.

Kako je navela, tada je krenuo pakao. - Davor je ispalio jedan hitac Darku u nogu! Rekla sam im da odmah izađu iz moje kuće. Darko je puzao do hodnika, a onda ustao. Nisam smela da prijavim ovo ni mužu ni policiji jer je Davor zapretio da će nas sve pobiti ako neko sazna - rekla je Bađikićeva.

Jedne večeri mi je rekao da mora da ima seks sa mnom jer će u protivnom da ubije i mene i celu moju porodicu. Pristala sam iz straha

Ona tvrdi da je od tada Davor stalno dolazio kod nje kući noću, kad joj dete zaspi, slao joj poruke i zahtevao da u svakom trenutku zna gde se nalazi.

- Jedne večeri mi je rekao da mora da ima seks sa mnom jer će, u protivnom, da ubije i mene i celu moju porodicu. Pristala sam na seks iz straha, a isto se ponovilo i sledeće nedelje. Kada je sledeći put zahtevao da ima seks, slagala sam ga da imam tumor na materici. Više nije tražio seks i počeo je da mi nudi pare za lečenje - tvrdi osumnjičena.

Ubila Dragicu i overila Raju!

Stravično ubistvo porodice Kazimirović dogodilo se 7. avgusta na njihovom imanju u zaseoku Velja Vratna. Njihova tela pronašao je kupac koji je kobnog dana došao da kupi stoku od ubijenog Raje. Prema prvim nalazima obdukcije, u porodicu je ispaljeno deset hitaca. Toga dana ubijeni su Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubica Oprikić (76) i njena sestričina Dragana Jozeljić (53). Maja Bađikić se tereti da je ubila Dragicu i overila Raju!

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/N.PANČIĆ/Privatna arhiva

Na imanju Kazimairovića likvidirano je četvoro

Histerisao je na pomen Kazimirovića

Maja Buđikić je na saslušanju ispričala i da nije imala nikakva saznanja da Pernić planira da opljačka Kazimiroviće.

- Nikakvu pljačku mi nije spominjao. Davor mi je govorio da ina novac u banci i da želi da ide u Sloveniju. Nudio mi je čak novac za lečenje - rekla je osumnjičena i dodala da je nakon ubistva Kazimirovića Davor došao kod nje.

- Ja sam ga pitala da slučajno nije on to uradio, pa je počeo da histeriše. Nakon toga sam mu rekla da sam se šalila, pa se smirio - ispričala je Buđikićeva.