Ovo je motiv oca koji je ubio ženu u Kruševcu: Nije mogao da pređe preko jedne stvari


IZVOR: telegaf.rs - 14.09.2019 | 15:16


"Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe", poslednje su reči Miše Jovanovića, izrečene nekoliko sekundi pre smrtonosnog hica.

Foto: Kristina Vasković

Ilustracija

Tragedija koja se jutros desila u Kruševcu, kada je Miša Jovanović (57) pucao u svoju bivšu ženu Gordanu i ubio je, a teško ranio njenog brata Gorana, uzrmala je sve. On je potom u bekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako saznajemo, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

- Majka ga je napustila pre 2 meseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem - rekla su za "Telegraf" ćerke Miše i Gordane.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sedeo od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su rekli očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave.

- Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Lekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš - ispričao je očevidac ove tragedije.