Republika saznaje: Uhapšena tviterašica koja je pretila Vučiću, OSUĐENA ZBOG NASILJA, nisu joj nepoznati ni momci iz podzemlja


IZVOR: Republika - 26.07.2019 | 14:24 >> 15:36


Aleksandra Janković Aranitović, koja je danas uhapšena zbog pretnji deci predsednika Aleksandra Vučića putem Tvitera, ranije je osuđivana zbog falsifikovanja isprave i nasilja u porodici i to nad svojom majkom, nezvanično saznaje Republika.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/printscreen

Ona je pretila predsedniku Vučiću: Aleksandra Janković Aranitović

Osim što je stari znalac šabačkog suda, Aleksandra nije nepoznata ni podzemlju jer je ćerka Vladislava Jankovića zvanog Vlada Truman koji je jedan od začetnika auto-mafije u Srbiji, ali i udovica Uglješe Aranitovića zvanog Ugo koji je ubijen u Beogradu 2008. godine.

Podsetimo, ona je u Šapcu danas uhapšena jer je preko društvene mreže Tviter uputila brutalne pretnje sinu i ćerki predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, gde je predsednik napisao kako je to važan dan za Srbiju, Smederevo i radnike koji rade i žive u tom gradu, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci.

Foto: twitter.com/aleksandar vucic