Monstrum koji je izmasakrirao ženu u Pančevu se borio kao zver: Niko nije mogao da ga zaustavi u krvavom pohodu


IZVOR: Informer, Republika - 15.07.2019 | 11:57


Petar Mošić (64), zvani Tamanga, u petak je nasmrt izbo bivšu suprugu Desanku (60) na Autobuskoj stanici, a vozači "ATP Pančevo" svedoče da se Petar borio kao zver.

Foto: facebook.com/Desanka Mosic/facebook.com/printscreen

Desanka i Petar

Šofer Marko M. kaže da se tragedija dogodila kada je završio smenu, te da je odmah istrčao napolje kada je čuo zapomaganje.

- Završio sam smenu i ušao u sobu kod dispečera. Tu su bile i kolege Stevan N. i Nenad U. Posle dva-tri minuta čuli smo kako neko viče: 'Ovaj bode ženu!' Sva trojica smo istrčali i ugledali muškarca kako maše nožem i ubada ženu. Dok smo mi jurili ka njemu, nesrećna žena je vrisnula nekoliko puta, a zatim se stropoštala na ulicu. Ležala je u lokvi krvi - kaže Marko M. i dodaje:

- Bacili smo se na njega i uhvatili ga za ruke. Međutim, iako omalen, taj čovek se opirao kao zver. Verujte, jedva smo ga obuzdali i pritisli na pod. Pa čak i tada, on se nije predavao. Tek kada je policija došla, pomahnitali čovek je odustao od borbe - rekao je vozač.

Iako su trojicavozača prvi priskočili u pomoć nesrećnoj Desanki, nažalost, njoj već nije bilo spasa. Petar joj je nož zabo dva puta u leđa i jednom u vrat, što je bilo fatalno po nju.

Foto: facebook.com/Desanka Mosic

- Nožem je besomučno ubadao ženu, a kada smo pomahnitalog čoveka uhvatili za ruke, on se borio nadljudskom snagom. Stalno je ponavljao: "Pustite me da je dokrajčim!" Njegova rešenost da ubije ženu bila je očigledna - ispričao je Marko M.

Podsetimo, Petar Mošić ubio bivšu suprugu Desanku (60) s nekoliko uboda nožem usred bela dana na Autobuskoj stanici u Pančevu. Bračni par je, navodno, bio u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.