Migrant napao zvezdu "Granda": Upao joj u auto i vikao: "Hoću seks!"


IZVOR: Zorica NIKOLIĆ - 14.05.2019 | 03:53


Pevačica Dunja Popović, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", prijavila je policiji migranta koji ju je napao dok je ulazila u automobil i pokušao da je siluje! Dunja je uspela da se otrgne napasniku i slika ga mobilnim, nakon čega su ga policajci identifikovali i uhapsili.

Foto: instagram.com/dunja.privat.popovic

Dunja Popović

Pevačica kaže da se drama odigrala 2. maja oko 23.30 na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Obrenovcu.

- Sela sam u auto kad je iznenada prišao dečko i otvorio suvozačeva vrata. U prvi mah pomislila sam da će da me opljačka. Međutim, kad je progovorio na engleskom, shvatila sam da ipak želi nešto drugo. Više puta je ponovio: "Give me sex". Nagnuo se da uđe u auto, a ja sam se uplašila i izašla iz vozila, nadajući se da će neko naići i pomoći mi. On je potom pobegao - priča Popovićeva za Srpski telegraf.

Ona dodaje da je ponovo sela u automobil i krenula na zakazanu proslavu, ali je od stresa i straha pošla u suprotnom smeru.

Foto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash

Ilustracija

Pokušao da siluje novinarku

Pevačica objašnjava da je u istoj ulici u kojoj živi u Obrenovcu nedavno napadnuta i novinarka lokalne televizije.

- Migrant je nasrnuo na novinarku i pokušao da je siluje - ispričala je Dunja Popović.

- Okrenula sam auto i ugledala muškarca koji me je napao. Imao je kačket na glavi, crnu dužu kosu i bradu. Reagovala sam u sekundi, zgrabila telefon i snimila ga, a potom otišla u policiju - kaže Popovićeva.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Pevačica je uspela telefonom da slika napasnika, pa ga je policija brzo pronašla i uhapsila

Policija je odmah reagovala i samo desetak minuta kasnije privela migranta.

Ne sumnjajte u policiju

Popovićeva je svim ženama poručila da se čuvaju i prijave policiji ukoliko imaju bilo kakve neprijatnosti.

- Otišla sam u policiju jer je to moja građanska dužnost. Plašila sam se da će sutra, prekosutra nekog silovati ako to ne uradim. Javljale su mi se devojke i rekle da su im se desili slični slučajevi, ali ih nisu prijavili. Zaista ne znam da li se takve stvari zataškavaju ili ljudi ne žele da se razvlače po sudnicama i policijskim stanicama. Ono što znam jeste da policajci rade svoj posao maksimalno odgovorno, nemojte sumnjati u njih - poručila je Dunja.

- Nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje, a kad je rekao: "What", prepoznala sam njegv glas. Taj dečko nije imao dokumenta, podaci o njemu su bili lažni, a verovatno i ime i prezime koje je naveo. Nemoguće da su svi rođeni 1. januara - priča pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#selfietime ?

A post shared by Jedini Pravi Instagram Profil (@dunja.privat.popovic) on Apr 9, 2019 at 4:39am PDT

Dunja: Živim u strahu, plašim se da će migranta pustiti na slobodu, pa će da mi se sveti

Živi u strahu

Ona dodaje da je nekoliko dana kasnije dobila poziv za saslušanje.

- Napadač je došao u pratnji dvojice policajaca, a dobio je i advokata i prevodioca. Pravdao se da je bio mnogo pijan i da se ničeg ne seća, u šta sumnjam. Odbio je da sklopi sporazum o priznanju krivice i bude osuđen na uslovnu kaznu sa zabranom ulaska u Srbiju od pet godina. Na saslušanju sam se osećala kao da sam ja okrivljena, a ne oštećena. Živim u strahu, plašim se da ga ne puste na slobodu, pa da mi se sveti - kaže Popovićeva.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Napustila šou posle svađe sa Šerifovićkom

Dunja Popović široj javnosti postala je poznata nakon skandala koji je izazvala u "Zvezdama Granda" posle čega je i napustila ovaj šou. Pevačica poznata po ekstravagantnim izdanjima i oštrom jeziku pre četiri godine se usred emisije posvađala s Marijom Šerifović, pa saopštila da napušta takmičenje. Dunja se posle toga nije pojavljivala u javnosti, a u međuvremenu se udala, rodila sina Viktora i diplomirala na Učiteljskom fakultetu u Beogradu. Od muzike, međutim, nije odustala, već i dalje nastupa na različitim veseljima.