Zabranjen joj ulaz u Srbiju! Ponovo uhapšena ozloglašena Podgoričanka: Policija joj oduzela automobil i skupoceni sat, evo zbog čega


IZVOR: Tanjug - 04.04.2019 | 16:26


Podgoričanka Andrijana Mišolić (28), javnosti poznatija kao članica tamošnje ženske bande koja je harala Crnom Gorom, ponovo je uhapšena nakon što je policija u njenom stanu pronašla "pištolj hemijsku" u ilegalnom posedu sa metkom u cevi, a radi provere oduzeti su joj automobil i skupoceni sat. Mišolić se u policijskoj evidenciji vodi kao bezbednosno interesantna osoba.

Foto: youtube.com/Montenegro Ljepote

Andrijana Mišolić

- Službenici CB Podgorica su danas, preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, uz prethodno pribavljenu naredbu od nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi A. M. Pretresom je pronađeno oružje sa metkom u cevi koje je bilo ilegalnom posedu ove ženske osobe - saopšteno je iz Uprave policije.

Mišolić je uz krivičnu prijavu privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Foto: youtube.com/Montenegro Ljepote

Iza osmeha krije se neviđena brutalnost

- Nakon saslušanja tužilac je za A. M. doneo rešenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do 72 časa u kojem roku će ona biti privedena sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici - navodi se u saopštenju, prenose crnogorske "Vijesti".

Policija je od Mišolić privremeno oduzela "VW golf VII" kao i sat "Roleks" radi provere porekla.

Ova Podgoričanka od ranije je poznata javnosti zbog nasilničkog ponašanja i članstva u ženskoj bandi za koju je nasilničko ponašanje karakteristično. U žižu javnosti dospela je kada je isplivao video-snimak na kom se vidi kako grupa devojka brutalno udara jednu Beograđanku.

 

 

Ženska banda je žrtvu najpre automobilom dovezla do zabačene šume, da bi potom na nju nasrnula i uprkos vapajima nesrećne devojke da je ne biju i ostave na miru. U presudi je navedeno da je snimak nastao na nagovor Andrijane Mišolić, a osuđena je na četiri meseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja.

Mišolić je, osim za nasilničko ponašanje, bila optužena i za krađu bundi i haljina, zajedno sa Nikolijom Lačević, akterkom snimka na kojem je zabeleženo prebijanje devojke.

Foto: facebook.com/printscreen

Nikolija Lačevič

Njih dve su zbog krađe dve bunde i pet haljina kažnjene sa po 1.200 evra, a kako su tamošnji mediji objavili, prijavila ih je vlasnica butika koja se bavila preprodajom na crno.

Uzela pištolj policajcu pa se fotografisala za Instagram.

Nasilnica Mišolić je poznata i sa fotografije sa policajcem B. Š. na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže. Zbog ove fotografije je u Crnoj Gori izbio veliki skandal, a B. Š. je tada i suspendovan iz policije.