(FOTO) Krvava izašla iz autobusa: Nasilnik pesničio i šutirao putnicu na liniji 95, policija ga uhapsila na Zelenom vencu


IZVOR: Republika - 01.03.2019 | 10:06 >> 11:59


U autobusu na liniji 95 dogodio se incident u kome je jedna putnica izvukla deblji kraj.

 

 

Na nju se okomio stariji čovek, jer ga je upozorila na njegovo neprimereno ponašanje.

- Pretučena sam upravo u autobusu 95 od strane starijeg gospodina. Udario me je pesnicom u oko i glavu i počeo da šutira. Razlog je što sam mu rekla da se ne ponaša nasilno prema devojci koju je grubo izvukao iz autobusa da bi ušao i drao se na vozača 95 što kasni 30 minuta - napisala je ona.

Kako je dodala i sama je udarila napadača u odbrani jer ju je, napisala je "udarao besumično".

- I pošla sam za njim van autobusa i rekla policajcima sa Zelenog venca da ga zaustave jer hoću da ga prijavim. Sačekala sam policiju i hitnu pomoć. Voze me u Urgentni centar. Nasilnik je prijavljen i zadržan do dolaska patrole - dodala je na svom Tviter profilu.

S druge strane pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su osamdesetdvogodišnjeg muškarca u Policijsku stanicu Stari Grad koji je fizički napao devojku prilikom ulaska u autobus gradskog prevoza.

Kako stoji u policijskom izveštaju on je danas na Zelenom vencu oko 8.50 časova prilikom ulaska u autobus, nakon verbalnog sukoba, zadao nekoliko udaraca oštećenoj u predelu glave i tela.

Povređena devojka je zbrinuta u Urgentnom centru.

O događaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo.