Predsednik opštine Grocka zapomaže u zatvoru, evo šta mu fali


IZVOR: M. Ž. L. - T. M. - 29.01.2019 | 06:53


Dragoljub Simonović, predsednik opštine Grocka, osumnjičen da je naložio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, smešten je na prijemno odeljenje Okružnog zatvora i deli ćeliju s još jednim pritvorenikom.

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Dragoljub Simonović

- Simonović nije pravio nikakve probleme i ponaša se primereno. Nije u posebnom režimu, a juče ga je posetila porodica - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Simonovićev branilac Ivica Vuković najavio je žalbu na određivanje pritvora i zahtev da se pritvor zameni blažom merom.

- Zdravstveno stanje mog branjenika je teško i mi ćemo priložiti svu zdravstvenu dokumentaciju. Simonović je operisan zbog karcinoma, potrebna mu je zdravstvena nega i poseban režim ishrane, što ne može da dobije u zatvoru. Vreme koje je proveo u policijskom pritvoru već je uticalo na njegovo stanje - kaže Vuković.

Podsetimo, osim Simonovića uhapšen je i policajac Vladimir M., koji je, kako se sumnja, angažovao ljude za paljenje novinareve kuće. 

Oči u oči s policajcem

Kako nezvanično saznajemo, u Okružnom zatvoru došlo je do neprijatnog susreta. Naime, u vreme posete došle su porodice uhapšenog policajca Vladimira M. i Simonovića. Čak su se i njih dvojica sreli, ali nije bilo nikakvog incidenta niti komunikacije među njima.