PRETUČENA MIONA JOVANOVIĆ, PRIJAVILA SLUČAJ HITNO POLICIJI: Stanislav saznao za MONSTRUOZNE DETALJE!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović prijavila dečka policiji zbog fizičkog napada!

PRETUČENA MIONA JOVANOVIĆ, PRIJAVILA SLUČAJ HITNO POLICIJI: Stanislav saznao za MONSTRUOZNE DETALJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Pevačica Miona Jovanović je u jučerašnjoj emisiji "Debata" šokirala javnost otvorenim priznanjem o svojoj prošlosti sa bivšim dečkom. Naime, Miona je otkrila da je njen bivši partner bio alkoholičar i poročan čovek, te da ju je čak fizički napao, što je rezultiralo njenom prijavom policiji.

Tokom emisije, Miona je otvorila dušu i podelila sa publikom intimne detalje iz svog života, ističući da nije bila svesna poroka svog partnera u početku veze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- On je bio alkoholičar, mene je bivši dečko maltretirao, ja nisam znala da je alkoholičar, on je tad bio prijavljen, to sam samo Stanislavu pričala. Dva puta me je udario... Ogavan mi je, kockar, alkoholičar, sve najgore - priznala je Miona.


Miona nije krila svoju tešku odluku da prijavi bivšeg partnera policiji nakon fizičkog napada. Ovaj hrabar korak je pokazao njenu odlučnost da se suprotstavi nasilju i porocima svog bivšeg partnera, čime je postala inspiracija mnogima koji su prošli kroz slična iskustva.

Otkriće Mione Jovanović je podstaklo mnoge njene fanove da javno podrže pevačicu u hrabrom deljenju svoje priče. Njena otvorenost o teškom iskustvu može poslužiti kao podstrek drugima da se osnaže i pronađu hrabrost da se suprotstave nasilju i porocima u svojim vezama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 


Mionino iskustvo ističe važnost prepoznavanja problema sa alkoholizmom i nasiljem u vezama. Njeno iskreno priznanje može pomoći u podizanju svesti o ovim ozbiljnim temama i podstaknuti druge da potraže pomoć ukoliko se suoče sa sličnim izazovima.

Mionino hrabro priznanje je podsetnik da je važno osnažiti žrtve nasilja i pružiti im podršku u njihovoj borbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading