ŠA VEČERAS BEŽI IZ ELITE: Miona Jovanović će ga OVIM POTEZOM dotući, Stanislavova OSVETA se večeras služi hladna!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mioni Jovanović stigla nova iznenađenja.

ŠA VEČERAS BEŽI IZ ELITE: Miona Jovanović će ga OVIM POTEZOM dotući, Stanislavova OSVETA se večeras služi hladna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačici i takmičarki ,,Elite" Mioni Jovanović dobila je poklon od fanova, na dan katoličkog Uskrsa, koji proslavlja njen bivši momak, Stanislav Krofak.

Naime, Jovanovićeva je dobila neobičnu tortu, koju je krasilo mnoštvo čokoladica, što je dovoljan pokazatelj da postoje oni koji veruju da će njena ljubav sa Stanislavom ipak biti obnovljena.

Šta će se dalje odvijati i kakav zaplet će imati ovaj odnos, ostaje nam da vidimo.

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša

 

MMA borac Stanislav Krofak dobio je punu podršku svojih najmilijih, koji su mu putem čestitke poručili da se drži svojih ciljeva i u njima bude istrajan do kraja. Pored toga, njegova ćerka potrudila se da mu ovaj dan ostane u najlepšem sećanju, te je tim povodom tati obezbedila kutiju putu slatkiša, kako bi mu zasladila dan, piše Pink.

Kutija u obliku srca, koja je bila puna slatkiša sasvim sigirno je nešto čemu će se on najviše obradovati, kao i nešto što mu je najdraže od svega što je dobio.

Nedavno su se Ša i Stanislav posvađali:

- Šta misliš o Stanislavu i da li bi išao sa Mionom u izolaciju sa njim, jer svaki put doživiš nervni slom zbog toga? - glasilo je pitanje za Ša.

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- On se nikada neće smiriti, on je pi*koholik, njega ne zanima veza, već zezanje. Ja neću ići u izolaciju ,a onda tamo neće reč reći, mene ne zanima, ako se vrati tom odnosu ne bih imao za čim da patim, ako hoće da bude nekome igračka. Ona gubi nekoga ko će joj biti lojalan - govorio je Ša.

- Meni nije jasno da je ona njemu prešla preko tog odnosa koji je onn imao, pa je otišla kod njega da živi - rekao je Janjuš.

- Otkako je ona živela kod mene, ništa nije bilo ni sa kim - dodao je Stanislav.

- Ali 15 dana pre nego što sam se preselila se desilo to. Ja sam za tu prevaru saznala kada sam dolazila ovde - rekla je Miona.

- Ja sam iskren, od kako je krenula da živi sa mnom ništa nije bilo - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading