BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA SE "PERE" OD UHAPŠENOG KUMA: Spomenula njihov odnos, pa šokirala priznanjem!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić je svojom izjavom o uhapšenom Novaku Radanu bacila sve u rebus.

BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA SE "PERE" OD UHAPŠENOG KUMA: Spomenula njihov odnos, pa šokirala priznanjem!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram, republika

Estradni menadžer Novak Radin je uhapšen pre dva dana u Beogradu pod sumnjom da se bavio preprodajom kokaina. Pored ove optužbe, takođe se sumnjiči da je nelegalno držao pištolj i municiju različitog kalibra u svojoj kući. Policija je pronašla oko 50 grama kokaina i oko pola miliona dinara kod njega. Radin će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje, nakon čega će biti poznati više detalja o ovom slučaju.

Novak Radin je poznati estradni menadžer koji je sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima kao što su Jelena Karleuša, Šaka Polumenta, Andreana Čekić, Vuk Mob. Njegov Instagram profil obiluje fotografijama sa javnim ličnostima, kako onima sa kojima sarađuje, tako i onima sa kojima ne sarađuje. Takođe, na njegovim društvenim mrežama primećeno je da je bio kum Ivane i Ša, a često su se mogle videti i slike sa bivšom ženom repera.

Zanimljivo je da je Radin jednom objavio i fotografiju sa reperovom bivšom ženom Ivanom Aleksić, koju je nazvao kumom.

- Kumo, srećan ti rođendan - napisao je on svojevremeo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Radin (@novak_radin)

 

Ivana se sada, prvi put oglasila, pa otkrila istinu o njihovom odnosu i kumstvu, a ono što je ona priznala, izvazvalo je burne reakcije:

- Ja sad ovo prvi put čujem, moram da se čujem sa njegovim bližnjima da bih znala, za sada ne želim ništa da komentarišem, ni da li smo bili kumovi ni da li nismo - rekla je bivša žena repera, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading