MILJANA NE STAVLJA KATANAC: Nastavlja sa ŽESTOKIM AKCIJAMA sa Darijanom, on želi da joj se OSVETI!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva ne planira da posluša svoju majku, koja ju se savetovala da nema odnose!

MILJANA NE STAVLJA KATANAC: Nastavlja sa ŽESTOKIM AKCIJAMA sa Darijanom, on želi da joj se OSVETI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Darijan Radomirović sinoć su u emisiji "Pitanja novinara" progovorili o mogućem pomirenju. Nakon nekoliko skandaloznih sukoba, njih dvoje su spustili loptu, a sinoć su otkrili kakvi su im planovi.

- Ne znam da li smo se pomirili, meni su neke stvari zasmetale, rekli smo da ne treba da daje reakcije, i da treba da stavi na ignor, da se ne spušta na taj nivo - započela je Kulićeva, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana o odnosu sa Darijanom

- Mali Uroš me je pitao da li znam šta je bilo u izolaciji. Nisam poslušala majku, rekla sam mu da je on moj najveći neuspeh i blam u rijaliti karijeri. Nikada bliže nisam legla sa nekim u krevet, nikada nisam brže zavolela. Dogovorimo se jedno, radi drugo - rekla je Miljana.

- Složio bih se sa njom, da nam treba zdrav odnos, mi smo elokventni, možemo da rešimo, a ne da se gasimo. Imam neodoljivu vezu da joj udarim kontru, ali neću - rekao je Darijan.

- Šta misliš kako tvoji roditelji reaguju na vaše odnose? - upitao je voditelj Miljanu Kulić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Danijel dobio želju da udari kontru Miljani

- Ja verujem da su moji roditelji ponosni na mene, mama nije bila precizna kada to treba da radim, da je rekla ne uopšte, ja bih stavila katanac - rekla je Miljana.

Podsetimo, Marija je početkom ovog meseca putem video-poziva zabranila Miljani da ima odnose preko dana i da pije alkohol.

- Ako kažem da sam dobro onda sam dobro, neću više da pričam, da sam na tvom mestu ja bih onim smrdlama sve još gore radila i živo i mrtvo bi im je*ala. Od danas šta god ti majmuni i smradovi budu rekli, potpuno bi te podržala kad su vređali Željka da im sve po spisku je*eš. Nadalje šta god ti budu rekli sve snimam i svaki snimak pronađem i spremam tužbe, šta god ti kažu ti reci da ponovo i reci ja te više neću vređati. Što se tiče tvog ponašanja odlično znaš šta smo se dogovorili, da te ne prozivam jer su te gori od tebe prozivali, ti više nisi mala devojčica, imaš 30 godina i majka si. Dve stvari ti odlično znaš koje su to. Alkohol i odnosi usred bela dana! Kad se bude završio razgovor sedi negde sama i stavi prst na čelo. Rekla sam dve stvari ti nisi maloumna shvatićeš. Da te više nisam videla sa pidžamama po ceo dan - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading