SVE SAM SLAGALA: Anđela Šparavolo konačno priznala da je sve vreme OBMANJIVALA JAVNOST, evo kako je na to reagovala njena rijaliti devojka!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović je poručila da nema problem s Anđelinom porodicom, te da zbog njihovih ličnih problema neće više biti zajedno.

SVE SAM SLAGALA: Anđela Šparavolo konačno priznala da je sve vreme OBMANJIVALA JAVNOST, evo kako je na to reagovala njena rijaliti devojka!

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Šparavalo

Tokom "Pretresa nedelje" voditelj Milan Milošević je tražio od Marka Đedovića da prokomentariše situaciju porodice Šparavalo, a onda se otvorila velika rasprava.

Na kraju je Anđela Šparavalo i sama poklekla i priznala da su njeni roditelji bili sve u pravu, te da je ona lagala kao što njeni otac i majka tvrde.

- Meni je posle ovog razgovora mnogo toga jasno. Anđela pokušava da izmanipuliše sa Bojanom. Ona pokušava da izvuče sažaljenje od strane Bojane. Ona je htela da fascinira Bojanu, a to je užasno. Ozbiljna manipulacija je najgora. Ja se iskreno nadam da niko neće fatalno završiti. Ona se igra sa porodicom i sa ljudima - konstatovao je Đedović, a Milan je dodao:

- Njen tata se danas oglasio i rekoa da Anđela sve laže!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo se slomila dok je razgovarala sa roditeljima

Zatim se umešala Bojana Pavlović.

- Mene ne zanima šta drugi pričaju. Meni nije problem njena porodica, meni druge stvari smetaju. Niti ću biti sa njom, niti dozvoliti da lupa gluposti - rekala Anđelina rijaliti devojka, a Janjuš je izneo svoje mišljenje:

- Ona pokušava da opravda svoju lošu stranu. Anđela, ti nisi shvatila ništa od svoje porodice, oni su se još više obrukali. Šta je istina Anđela? Da li si ti nama rekla istinu ili mnešto drugo. Niko ne može da veruje šta si pričala, a sada ispada da sve lažeš.

- Moji ne lažu, ja sam sve slagala - najzad je priznala Anđela, pa nastavila:

- To je moja porodica, ja bih za njih sve dala. Sve sam slagala, volim vas puno i želim da vidim mog brata.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo priznala da je lagala, Bojana neće više da čuje za nju

Podsećamo, Anđelin brat prvi joj je napisao pismo da prestane da blati svoju porodicu i služi se lažima, jer će na taj način uništiti njihovu majku koja ne može da veruje šta javno priča i kako obmanjuje javnost. 

I tokom telefonskog razgovora koji je vodila sa ocem i majkom, roditelji su je molili samo da prizna da je lagala i da joj to niko od njih neće uzeti za zlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ko glasa?

05.03.2024 14:03

Zašto glasate za Anđelu i produžavate joj boravak u Eliti ? Zašto je ne pustite da ide kod svoje porodice koja će joj sigurno pružiti negu i ljubav, pažnju, roditeljski savet, lečenje? Zašto glasate da gledate propadanjej jedne mlade devojke koja mesecima gleda uplašeno i ne doprinosi ništa ovom projrktu ? Da li je moguće da neko može biti toliko zao i uživati dok gleda njenu izgubljenost i gledanje u plafon drhteći ? Seksualna opredeljenost ? To je sada manje važno, važno jeda ode da se leči, a kad dođe u neko normalno stanje tad će i znati šta i koga zaista želi. Prekinite agoniju porodice Šparavalo pa ne glasajte za Anđelu.