JOVANA JE NAJVEĆI FOLIRANT! Maja Marinković osula paljbu po cimerki! Svi u neverici posmatrali izlaganje!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj je izneo činjenice, a učesnice Elite su se sukobile!

JOVANA JE NAJVEĆI FOLIRANT! Maja Marinković osula paljbu po cimerki! Svi u neverici posmatrali izlaganje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković napravila je haos tokom gledanja snimaka, pa je počela da se raspravlja sa cimerkom Jovanom Cvijanović. Ona je rekla da je Jovana folirant i da je prevrtljiva, tako da su jedna drugoj prebacivale pred svima mnoge stvari.

Došli smo do toga da je Jovana priznala da si je ti Majo terala da pravi cirkus, čak je rekla da misli da se tebi sviđa Uroš? - pitao je Milan, a starleta je jedva dočekala da odgovori na pitanje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

 

Slađa je to jutro meni to prenela da ju je ispitivala sve jer ne treba da se prećutkuje istina. Ja mislim da je tu glavni problem Uroš, svi znaju da mene on ne zanima, taj naš osmeh u prolazu i ostalo je stvarno problem, ja ne mogu da zabranim dečku da mu se sviđam, zato se meni ne sviđa kako se on ponaša prema njoj, mislim da nije iskren prema njoj kao muškarac. Jovana meni nije rekla ovako kao na klipu, ja nisam mutava niti glupa, ne treba meni pojačanje! 

Jel te iskoristila Jovana, kao da pokušava da se opere - pitao je Milošević.

- Meni ovde ne treba pojačanje, ja nju nisam ni na šta terala ni na šta, sve je svesno sama radila, ovo je čisto ograđivanje od cele te priče. Jeste ograđivanje i ne provodimo vreme kao što smo pre, njima smeta to što sam ja dobra sa Urošem, ja da sam mislila nešto sa njim odavno bi se to desilo. Trebala je direktno da mi kaže to što joj smeta, ali ne sviđa mi se to podbadanje iza leđa. Jovana je klasična folirantkinja, tako da tu nema više potrebe da se bilo šta priča - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading