KARAMBOL U ELITI: Obezbeđenje uletelo u kuću, učesnik se otrgao, pa proleteo KROZ PROZOR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos trese Šimanovce!

KARAMBOL U ELITI: Obezbeđenje uletelo u kuću, učesnik se otrgao, pa proleteo KROZ PROZOR! (VIDEO)

Foto: Pink

Tokom današnje emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestoke svađe između Uroša Rajačića i Nenada Macanovića Bebice. Njih dvojica već danima ratuju, a zbog današnjeg sukoba moralo je da reaguje obezbeđenje, kako bi sprečili da dođe do fizičkog obračuna. 

U jednom trenutku Uroš je sa obezbeđenjem izašao ispred Bele kuće, kako bi se iskulirao, a kad je snimio da se Bebica kreće ka prozoru, on je pobegao od njih i pokušao da se u Belu kuću vrati kroz prozor i nastavi da se svađa sa njim, ali su ga čuvari uhvatili na vreme i haos se nije nastavio. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, tokom "Gledanje snimaka" prikazan je video u kom se Uroš muva sa Jovanom Cvijanović, a mnogima je čudno što sa njom ne želi da ide dalje i ima nešto više, o čemu je upravo pričao Ivan Marinković

Meni ovde ništa nije loše, nije važno da li je htela da ima s*ks sa njim. Uroš ima strah od devojaka i uvek ima izgovor neki, ko je on da ocenjuje dal se ona popravila ili ne. Ti ne želiš da se vežeš, tražiš neki izgovor, ako je ustanovljeno za da za mesec i po dva, da si četiri devojke uhodio, imaš neki problem koji vučeš od spolja. Plašiš se blizine, dođeš taman i onda tražiš izgovore da je odj*beš - rekao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Da je j*bem, pa odj*bem... Bebica je postao ovde neki j*bač  - rekao je Uroš.

- Ti hoćeš nama da kažeš da si je*ač neki, pa pokaži - poručio je Ivan Marinković.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading