SUDAR TITANA! BEBICA ODBRUSIO DARJANU! Zamalo da padne koškanje zbog Miljane, ona ništa nije uspela da čuje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija umalo da izmakne kontroli!

SUDAR TITANA! BEBICA ODBRUSIO DARJANU! Zamalo da padne koškanje zbog Miljane, ona ništa nije uspela da čuje! (FOTO)

Foto: ATAImages

Učesnici rijalitija Elita danas u toku dana učestvovali su u raznim igricama koje im je priredio veliki šef na otvorenom, a ranije u rijalitiju, malo ko je zapazio šta je Nenad Macanović Bebica, bivši dečko Miljane Kulić dobacio njenom sadašnjem momku! Dok se mimoilazio sa Darjanom Radomirovićem, Bebica mu je poručio da pazi šta radi sa Kulićkom jer će samo da ga iskoristi.

- Nek ti je sa srećom! Pazi na svoju glavu - rekao je kratko Macanović, koji je potom počeo da se smeje. 

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana i Darjan Radomirović

 

Podsećamo, Nenad je na ratnoj nozi i sa Teodorom Delić, pa se više ne zna da li su zajedno ili ne.Tokom poslednje rasprave bilo je tesno, ali se situacija kasnije smirila.

Nenade, tebe treba da bude sramota! Kako je moguće da tako pričap sa njom, a da vidiš pritom da te gledam?! Jel to neko provociranje? Kad smo došli dotle? Sad ću da ti poručim samo jedno i dobro me slušaj! Budem li videla da ste hteli da ste mi nešto petljali iza leđa, videćeš kako ćeš da se provedeš! Ne odgovaram za svoje postupke - pretila je Teodora, a Bebica se ukipio, pa je objašnjavao da ništa pogrešno nije uradio:

Foto: printskrin

Bebica i Teodora Delić

 

- Ne znam što si pomislila da provociram! Pričam normalno sa ženom kao sa svima ovde! Ajde da se smiriš! Ne znam šta drugo da ti kažem. Ovo je rijaliti, ljudima pucaju živci na svakom koraku, ali ja se do danas dobro držim! Moraš da istolerišeš neke stvari, a ne da budeš nadobudna! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading