ZA TEBE SAM SVETICA! NAZOVI ME TAKO JOŠ JEDNOM I IDEMO NA SUD! Nova svađa Ahmićke i Marinkovićke, orila se Bela kuća! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice Elite ponovo u klinču!

ZA TEBE SAM SVETICA! NAZOVI ME TAKO JOŠ JEDNOM I IDEMO NA SUD! Nova svađa Ahmićke i Marinkovićke, orila se Bela kuća! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković ponovo se zakačila sa cimerkom Aneli Ahmić, pa je sad rekla da je spremna da ode na sud ako miljenica Marka Janjuševića Janjuša ponovo počne da je pecka za "rane radove". Naime, Maja i Aneli neretko jedna drugoj u prolazu počnu da dobacuju, što je sada rezultirao svađom, te su rijaliti učesnice jedne drugoj zapretile odlaskom na sud. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Kad god prođem ti se sladiš onim što mi se dešava. Završićemo ti i ja na sudu, a kad se tamo nađemo, podsetiću ja nadležne za tvoje rane radove! Polako Majo, samo me se pazi. To što ti pretiš sudom to je prazna priča, a ja u spoljnom svetu mogu da prikupim razne dokaze. Zna se gde je mesto ku*vama- počela je Aneli, da bi se Marinkovićka nadovezala:

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

 

- Još jednom ako čujem da si me tako nazvala apelovaću ljudima napolju da sve prijave sudu. Ćeraćemo se ti i ja, a na sudu ćeš morati pred ljudima da ponoviš to kako si me nazvala. Bolje ti je da se smiriš i da se povučeš u mišiju rupu. Svi znamo i kakva si majka i kakva si ljubavnica. Ja ću da ti kažem još jednom - nisi ništa posebno! 

Podsećamo, nedavna svađa učesnica Elite ostavila je ostale takmičare.

Marš, mogu da te kupim - rekla je Maja.

- J****a si se sa svima u Zadruzi - rekla je Aneli.

- Pa ti sa svima napolju - rekla je Maja.

- Sram te bilo, hoćeš trudnoj Aleksandri da ukradeš muža. Majo provaljena si ti odavno, samo me se pazi! Imam ja svašta ovde da iznesem o tebi, pa ti neće biti svejedno - rekla je Aneli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading