KOMPROMITUJUĆI SADRŽAJ ANELI AHMIĆ SE ČUVA STROGO U TELEFONU: Ovo je GLAVNO ORUŽJE Asmina koji poseduje protiv bivše!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić strahuje da se mogu isplivati njeni rani radovi.

KOMPROMITUJUĆI SADRŽAJ ANELI AHMIĆ SE ČUVA STROGO U TELEFONU: Ovo je GLAVNO ORUŽJE Asmina koji poseduje protiv bivše!

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Tokom prethodne emisije ,,Pitanja novinaraAneli Ahmić izlanula se pred milionima, u nameri da namesti aferu bivšem partneru Asminu Durdžiću, da je on prevarant i da spinuje poruke i fotografije iz telefona, time što je zvao Miljanu Kulić. Ona je tokom pravdanja, Aneli priznala da Asmin poseduje kompromitujući sadržaj u telefonu. 

Foto: ATAimages, printscreen/facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

- On je zvao Miljanu, kad je čuo da će se vratiti, ne bi li mene ocrnio mene kod Miljane, ne bi li se ona digla i reći da sam prevarant. Asmin i ja smo živeli život, ja ne znam šta je slao, ja posedujem i slike, i poruke, mi smo se i svađali i slikali, svašta smo radili zajedno, logično. On sad prati ko je sledeći na tapeti da ulazi, to su prepiske koje su odavno objavljene, jedino ako nešto nije naštimano, mora biti kao kod mene u telefonu, sve po redu i po datumu - izlanula se Aneli, jer su mnogi pomislili da je ovim priznala da je unapred sve pripremila za ulazak u rijaliti ,,Elita 7". 

Podsećanja radi, Asmin Durdžić je demantovao Miljanu Kulić da ju je on zvao, te je objavio prepisku u kojoj se jasno vidi da je Kulićeva slagala naciju. Naime, tu se jasno vidi da je Nišlijka prva kontaktirala sa njim, te da ga moli da ne govori Lazaru Čoliću Zoli da su se uopšte čuli. 

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Ne pričaj Zoli da sam te zvala, nemaš moj broj, ja sam mu rekla da si zvao tatu, prekini sa njim i pozovi me, odmah. Miljana Kulić - stoji u printskrinu koji je objavljen na fan pejdžu, uz opis: "Evo ga demant - Miljana je kontaktirala Asmina prva" i niz emotikona koji plaču. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dhalia

11.02.2024 21:05

I Aneli i Asmin su pustili jezicine do poda.Fuj kako ih nije sramota,oni sve rade da idu u dzehenem, vanbracne zajednice,zmije i zabe im izlaze iz usta ,ne brinu o djetetu.