VELIKA TAJNA ISPLIVALA NA VIDELO: Lepi Mića pred MILIONIMA sve obelodanio - SKANDAL koji je sve ŠOKIRAO!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića otkrio je veliku tajnu o kojoj mnogi nisu ni sanjali.

VELIKA TAJNA ISPLIVALA NA VIDELO: Lepi Mića pred MILIONIMA sve obelodanio - SKANDAL koji je sve ŠOKIRAO!

Foto: printscreen/RTVPink

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita" održane su još jedne nominacije, a takmičari su birali između Maje Marinković i Uroša Rajačića. Na red je došao Lepi Mića, koji je otkrio sve o odnosu sa Urošem, kao i tajnu zbog čega je Rajačić ušao u rijaliti. 

Lepi Mića je istakao da će Rajačić biti velika karika za neko vreme trajanja rijalitija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić Elita 7

 

- Uživam u kometarima. Uroš je neko ko je nov u ovoj priči, ali ima manire kao da je dugo ovde, prema meni je i više nego korektan. Ne treba da ulaziš u svađe sa starijima, da bi bio kako govoriš da nisi takav, to je moj savet. Ja sam ti uvek predlagao da se hvataš mladih devojaka, to treba da bude tvoja priča ovde, smatram da si dečko koji ima figuru za to. Mislim da želiš sad i domah, volim tvoje žestoke rasprave sa muškarcima, ali neke stvari ti ne trebaju. Pokazao si se kao nasilnik po priči devojaka, ali želim ja da vidim i sudim to. Čovek si koji želi da pokaže sebe, ali za to treba vremena, oni bi da budu idoli. Ušao je zbog promocije tako mi je rekso i da budeš sa što više devojaka. Biće Uroš bitna karika - ispričao je Lepi Mića, pa dodao o odnosu sa Majom Marinković:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Rajačić Elita 7

 

- Što se tiče Maje ona je šatro prijateljica Bože i njegovog tate. Maja je neko ko je sa mnom u bekom sukobu već godinama, a meni nije jasno. Ja sam bio na njenoj strani kada joj je bilo najteže, i tad sam valjao. Nisi super kad priznaš neke stvari, oni što ti kažu bravo nisu ti prijatelji, ja sam ti uvek rekao da to nije dobro, voliš da ti ljudi pričaju ono što ti hoćeš da čuješ, a za kritike si hendikepirana. Povodljiva si, voli da te hvale. Ostaviću Maju poslaću Uroša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading