ŠOK! Miljana Kulić nakon DISKVALIFIKACIJE iz Elite, dobila JAVNO PORUKU iz Šimanovaca!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić dobila poruku iz Elite!

ŠOK! Miljana Kulić nakon DISKVALIFIKACIJE iz Elite, dobila JAVNO PORUKU iz Šimanovaca!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, nedavno je zbog nasrtaja na Nenada Macanovića Bebicu, diskvalifikovana iz "Elite 7".

Naime, Darijan Radomirović je neposredno pred Miljaninu diskvalifikaciju konstantno provodio vreme sa Kulićevom, a ono što su gledaoci primetili, jeste to da su među njima sevale varnice.

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Jednom prilikom, dok su razgovarali u vešeraju, Miljana je otkrila Darijanu da joj je numerološkinja rekla da će upoznati izvesnog muškarca čije će ime počinjati na slovo "D", te i da je on ugostitelj, kao i da ga u početku, kako je rekla, neće simpatisati, ali posle hoće, što je ona povezala sa Darijanom.

Takođe, on je izjavio po njenoj diskvalifikaciji da mu je mnogo žao što je nije poljubio, čak je i tokom današnjih nominacija Odabranih istakao da je nominovao Nenada Macanovića Bebicu, njenog bivšeg dečka, upravo zbog nje.

Inače, tokom rijalitija, Darjan je raskinuo vezu sa Snežanom Jovičić, sa kojom je verovao da je našao ljubav za ceo život.

Foto: e-stock

Miljana Kulić diskvalifikovana

 

Da li želite da vam otkrijem ko je Snežana?! Ta koja je dobila sve od dede, sve to isto je i rasprodala! Tatu je izbacila iz kuće, ja tamo nema pristuop, a baba živi sama, više gladna, nego sita. Ostavlja je bez televizora i hrane, bila je kod mene u Smederevu par dana da se oporavi, jer je gotovo bila pred umiranjem. Ona je dementna i ne sme da bude sama. Darjan i Snežana su držali restoran u Smederevu, a prodavali su tuđ nameštaj. Polako, oglasiće se i tata, pa će se saznati istina o njoj - poručila je Snežina sestra za "Pink.rs".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading