NEPISMENA ANELI POSTALA GLAVNA SPRDNJA NA MREŽAMA: Svi je ismevaju, nakon ove izjave NEMA DALJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ne prestaje da šokira!

NEPISMENA ANELI POSTALA GLAVNA SPRDNJA NA MREŽAMA: Svi je ismevaju, nakon ove izjave NEMA DALJE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić izazvala je burne reakcije na Instagram profilu koji prati dešavanja u rijalitiju. Naime, Aneli je pred rijaliti podelila skrinšot iz videa u kojem je napisala: "Došli smo u etničko selo" pre ulaska u "Elitu", što je izazvalo lavinu komentara na pomentoj društvenoj mreži. 

Njen komentar je izazvao brojne reakcije, a jedna Instagram stranica je čak istakla: "Svi idu u etno selo, samo Aneli u etničko", što je dodatno podgrejalo diskusiju. Fanovi su se nizali sa komentarima poput "Kakav polusvet", "Pa dobro je rekla, s obzirom da je završila 'nikoju školu'", što ukazuje na to da je Aneli i dalje predmet žestokih rasprava i osuda.


Ova objava samo dodatno potvrđuje da je Aneli Ahmić u centru pažnje na društvenim mrežama, a Aneli je postala glavni predmet sprdnje. Njene izjave često izazivaju burne reakcije, a njen stavovi često dovode do polemika među pratiocima "Elite" i javnosti.

 

Aneli Ahmić nastavlja da intrigira svojom pojavom i izjavama, a ova poslednja objava samo je još jedan primer kako njeni komentari izazivaju burne reakcije. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i koja će tema biti sledeća u nizu kontroverzi koje prate učesnike rijalitija "Elita".

Inače, Aneli je već jednom zbog slične situacije bila na udaru komentara, kad je izjavila da je završila "nikoju školu". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

25.01.2024 05:19

ZLO U SVAKOM POGLEDU JE ONA...ALI JANJUŠU NIKO NIJE KRIV, NJEGOV IZBOR...TREBA JOJ ODUZETI GETE, DA BUDE KOD OCA I SA NJEGOVIMA...ISKRENO SE NADAM DA ZAKONI AUSTRIJE KAŽNJAVAJU MAJKU. A SPAŠAVAJU DETE, MAJKA KOJA JE U REALLITIJU...NIJE SA SVOJIM DETETOM...ONA STALNO ISTIČE MATERIJALNO, ALI GDE JE EMOTIVNO...MAJKU NE MOŽE NIKO DA ZAMENI...MOSLIM PRISUSTVO...