ANELI NAJAVILA ŽESTOKE AKCIJE SA JANJUŠEM: Hitno se obratila porodici, zbog ovih reči pašće im MRAK NA OČI!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok poruka iz elite!

ANELI NAJAVILA ŽESTOKE AKCIJE SA JANJUŠEM: Hitno se obratila porodici, zbog ovih reči pašće im MRAK NA OČI!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta. 

Darko je prvo pozvao Aneli Ahmić i ona je napustila Belu kuću. Aneli je pogrešila kameru u kojoj je trebala da se obrati svojoj porodici, pa je otišla u pab "Prijatelji" gde je osetila potrebu da se izvini sestri Siti Ahmić

Ona joj je javno uputila izvinjenje jer je prekršila dogovor koji je imala sa porodicom da u rijalitiju nema vrelu akciju, pa im poručila da su emocije sa Markom Janjuševićem Janjušem previše jake i da ne može da se kontroliše, zbog čega svake noći uživa u strastvenim 

- Dala sam obećavanje da u rijalitiju neću imati s*ksualne odonose sa Janjušem, ali naša emocija je pejaka i ne možemo da kontrolišemo osećanja. Poručila bih mojoj sestri da to ne uzima zdravo za gotovo i da ne gleda da je to nešto strašno. To je tako i tako će biti. Mi ne možemo da kontrolišemo te stvari. Ja bih da se itvinim jer se nism držala dogovora. Pozdrav - rekla je Aneli i u kameru poslala poljubac.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić

Inače, Asmin je odlučio da obelodani konverzaciju, koju je, kako on tvrdi, Sita, Anelina sestra, vodila sa Janjušem. Asmin je odlučio sve da dokumentuje, a kako naglašava, ovo je tek početak uništenja porodice Ahmić, koja ne prestaje da ga urniše i sa kojom je odavno na ratnoj nozi. Ipak, Janjuš ni ne sluti šta je sve Durdžić izneo o njemu i biće interesantna njegova reakcija, kada bude čuo za ovo:

- Da bi posle izašlo kako je dao 200 evra njenoj ćerki. Znači, nas si lagao da nemaš i kako želiš pomoći, čekaš da pošaljem, a ovamo si dao novac njenoj ćerki i onda uđeš i izigravaš humanitarca - napisao je Asmin uz ovu konverzaciju.

- Sita, vrati ženi pare, umesto da se i dalje blamiraš, je*ao ti Janjuš mater, a ti njemu - napisao je još Asmin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pralina

24.01.2024 19:16

Sita trebas da radis da pomiris sestru i Asmina da Nora ima porodicu a ne da podrzavas Janjusa.Asmin je bio dobar otac a Jasko je rijaliti tip .Hoces li ti uzeti odgovornost za Noru pored svojih 4 djece i unucice ,to je prevelika odgovornost za tebe da bi zastitila sebicnu Aneli.Njena pamet je kratka ,Jasko nije za nju ,vidis i sama o aferi 200E kakva je pompa