MALI ŽELJKO SAM NA SNEGU: Majka ga je ostavila njima, a evo šta rade ŽENE kojima je poveren, dok su mu roditelji u rijalitiju (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Ivan su i dalje kao rogovovi u vreći u Beloj kući, a njihov sin je za to vreme u dobrim rukama.

MALI ŽELJKO SAM NA SNEGU: Majka ga je ostavila njima, a evo šta rade ŽENE kojima je poveren, dok su mu roditelji u rijalitiju (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

Dok je Miljana Kulić u rijalitiju "Elita", gde joj se nedavno pridružio i otac njenog deteta Ivan Marinković, sa svojom drugom suprugom Jelenom i njihovim psom Bekom, njihov maloletni sin Željko je u Nišu.

Naime, on sve vreme dok su mu roditelji pred kamerama, boravi u porodičnoj kući Kulića, a Miljanina majka Marija se stara o njemu. Baka Marija, koja se ne odvaja od unuka, objavila je fotografiju iz dvorišta na kojoj se vidi kako dečak uživa na snegu. 

Foto: printskrin/instagram

Željko Kulić u dvorištu porodične kuće Kulića u Nišu

Mali Željko je pod punom zimskom opremom, sa kapom, rukavicama i toplom jaknom, izašao na sneg i u potpunosti mogao da uživa u zimskim čarolijama.

Pored bake, sa njim dosta vremena provodi i Miljanina sestra, odnosno, Željkova tetka, Tijana Kulić. Ona je podelila sliku na kojoj joj maleni sestrić drema u naručju.

- Od petka do petka, beskrajno me voli moja divna tetka - napisala je Tijana prigodne stihove pesme uz ovu emotivnu objavu sa Željkom.

Podsećamo, Miljana Kulić, iako je obećala da u rijalitiju više neće stupati ni u kakve odnose sa bivšim momcima, prekršila je obećanje i obnovila vezu sa Lazarom Čolićem Zolom. Međutim, on se diskvalifikovao tako što je samoinicijativno napustio Belu kuću, a ona je ostala da se dalje bori sama. 

Inače, Miljana i Ivan Marinković, poremetili su odnose koje su delimično izgladili u "Zadruzi 6" kada je Željkov otac konačno uspostavio komunikaciju i sa sinom.

Ipak, kako trenutno nije u kontaktu sa celom Miljaninom porodicom, on više ne viđa ni dete, ali se u "Eliti" potegla rasprava oko toga, da on svoje pravo može da ostvari ako uradi DNK analizu. 

U tom slučaju, Ivan bi imao prava da viđa dete kad on poželi, ali bi morao i da plaća alimentaciju.

On je u rijalitiju priznao da prati Miljaninu majku Mariju na društvenim mrežama i da je na taj način upućen u to kako mu je dete. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading