ANELINA PORODICA KONTAKTIRALA SA JANJUŠEM: Evo zašto čekaju njegov povratak u Elitu - sledi totalni ŠOK!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina sestra je otkrila da Ahmićevu vidi samo i isključivo pored Janjuša.

ANELINA PORODICA KONTAKTIRALA SA JANJUŠEM: Evo zašto čekaju njegov povratak u Elitu - sledi totalni ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Janjušević Janjuš i dalje prolazi kroz teške trenutke nakon gubitka najmlađeg brata Mihaila krajem prošle godine. Nakon tužne vesti koja mu je saopštena, Janjuš je napustio rijaliti i neizvesno je da li će se vratiti pred kamere.

Putem društvene mreže Instagram, Janjuš je podelio porodične fotografije i izrazio svoje duboko žaljenje za bratom. Međutim, nedavno je iznenadio mnoge svojim postupkom kada je zapratio majku i sestru svoje ljubavnice Aneli Ahmić.

Ne znamo da li su oni porazgovarali o svemu, ali čini se da je Anelina sestra potpuno promenila mišljenje o Janjušu i da sada podržava njihovu vezu, iako je u početku situacija bila potpuno drugačija. 

Republika

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Naime, Sita se oglasila za domaće medije, pa otkrila da sestru vidi samo i isključivo pored Janjuša, te nije isključeno da je sve vreme na vezi sa njim i da zna šta će se dogoditi, kada se on bude vratio u Elitu, odnosno da očekuju nastavak njihove veze:

- Ona voli Janjuša, nedostaje joj i ona njega svaki momenat očekuje, jako joj je teško. Ovi što joj pokušavaju napakovati sa Munjezom sam sigurna da par osoba imaju dogovor i da vrte tu priču, te potenciraju to - izjavila je Anelina sestra Sita za Pink.rs.

Takođe, Sita se osvrnula i na druženje Aneli i Uroša Stanića koje je od prvog dana intrigiralo javnost. Naime odnos njih dvoje bio je kao mame i sina i oni su neretko zasmejavali publiku svojim humorom zajedno sa Janjušem. Sada je došlo do pucanja ovog prijateljstva, a Sita je poručila da je Uroš stvarno preterao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading