ANELI SVE DOGOVORILA PRE ULASKA U ELITU: Ovo je istina o njenoj vezi sa Janjušem, jedno nije mogla da ispuni!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je imala dogovor pre ulaska u Elitu, isplivali svi detalji.

ANELI SVE DOGOVORILA PRE ULASKA U ELITU: Ovo je istina o njenoj vezi sa Janjušem, jedno nije mogla da ispuni!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš danas su napokon odlučili da stave tačku i okončaju svoju vezu, koja je poprilično turbulentna od samog početka.

Janjuš nije mogao da veruje šta ga je snašlo, s obzirom da mu je Aneli rekla da želi pauzu, odnosno raskid, a mnogi su posumnjali da je Aneli bacila oko na Anđela Rankovića, te da je upravo on razlog raskida.

Povodom ove teme i Aneline odluke, oglasila se i njena sestra, Sita, koja od samog starta nije podržala njihovu vezu, a sada je objasnila zašto, ali i otkrila detalje njihovog dogovora:

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Sita Ahmić

 

- Mislim da je ona sada u pod stresom zbog nas, pošto nije ispoštovala dogovor koji smo imali. Jednostavno, ona zna da mi ne podržavamo nikakvu vezu u rijalitiju, ali je ponelo. Ne želim da se pogrešno protumači, jer ja iskreno mislim da su se oni baš zavoleli i uopše taj naš stav, što mi ne podržavamo, nije vezan za Janjuša - tako bismo reagovali da je bilo ko u pitanju - rekla je Sita za Pink.rs.

Inače, Aneli je nedavno priznala da nije isključeno i da je u drugom stanju, te da ne bi znala kako to da saopšti porodici, a ne znamo kakav je tačno bio dogovor u vezi trudnoće. Anelinoj sestri sada nije bilo svejedno da komentariše ovu temu, s obzirom da vidi sestru konstantno uplakanu i nesrećnu. Smatra da to između Janjuša i Aneli jeste ljubav, ali da se to ne poklapa sa dogovorom, koji su oni imali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading