MATORU VRATILI NA "FABRIČKA PODEŠAVANJA", OVE REČI NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Tomićeva definitivno okončala brak sa Anitom, više nema nazad!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović je očitao bukvicu Matoroj, nakon ovoga je stavila tačku na bilo kaka odnos sa Anitom.

MATORU VRATILI NA "FABRIČKA PODEŠAVANJA", OVE REČI NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Tomićeva definitivno okončala brak sa Anitom, više nema nazad!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

Danas su učesnicima "Elite" stigle poruke najbližih, a Anita Stanojlović i Anđelo Ranković dobili su poklon i poruku fanova, koja im je dodatno učvrstila odnos i pokazala im koliku podršku imaju.

- Budite nam srećni, nasmejani i svoji. Budite uvek jedno uz drugo... Anita, malo više slušaj Anđela, a ti, Anđelo, budi malo strpljiviji sa Anitom. Šaljemo vam puno pozitivne energije i volimo vas - glasilo je pismo, kako prenosi Pink.rs.

Aniti se, nakon toga, obratila i majka Angelina, koja je podržala njihovu vezu i poručila ćerki da se ne osvrće na prošlost i komentare drugih. Takođe je videla sina Alekseja, zbog čega je momentalno zaplakala.

Matora to nije želela da komentariše tokom emisije, ali je to učinila nešto kasnije, sa najbližim prijateljima, međutim, Marko Đedović joj je očitao bukvicu:

- Ti si sebi dozvolila da te poova nenormalna osoba poremeti - dodala je Žana.

- Ma, nema šta da pričaš o tome sa njom - dodao je Marko.

- Ja sam samo htela da razdvojimo stvari, to mi je bilo bitno - dodala je Matora.

- Ma nek' se nosi, bre, mene to ne zanima, nema komunikacije i kraj, isto kao i sa Dejanom što je bilo - vikao je Đedović.

- U pravu si - rekla je Matora.

- Non-stop aludira na to, da je sad srećna, da je bila nesrećna, to me nervira, to je njen izbor, nisam je ja terala na to. A Aleksej, hiperaktivan... A ja volim što je takav - komentarisala je Matora.

- Pa, i jeste bila nesrećna, čim je sad to uradila... I nemoj više da komentarišeš, šta te briga - govorio joj je Đedović.

- Dobro, sad sam pod utiskom - pravdala se Tomićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading