DRAMATIČAN SNIMAK IZ "ELITE": Takmičarka večeras NAPUŠTA rijaliti zbog POVREDE?

Autor:

Zadruga

29.12.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić doživela povredu pred Elitoviziju!

DRAMATIČAN SNIMAK IZ "ELITE": Takmičarka večeras NAPUŠTA rijaliti zbog POVREDE?

Foto: Instagram.com

Ove noći, televizija "Pink" će ugostiti još jednu uzbudljivu epizodu "Elitovizije", a takmičari "Elite" vredno se pripremaju za svoje nastupe. Slađa Lazić, Anita Stanojlović i Nikola Lakić će zajedno izvesti pesmu Nikolije Jovanović i Ane Nikolić pod nazivom "Milion dolara". Tokom probe koju su održali u garderobi luksuznog zdanja u Šimanovcima, dogodila se nezgoda koja je privukla pažnju javnosti.

 


Dok su Slađa i Anita vežbale koreografiju, Slađa Lazić je nezgodno pala tokom izvođenja. U zanosu plesa, Slađa se saplela, iskrivila nogu, srušila na pod, vrisnula i nehotice izustila sočnu psovku. Srećom, situacija se završila bez ozbiljnijih posledica, te je trio nastavio sa pripremama za svoj nastup večeras.

Iako je došlo do nezgode tokom probe, nema sumnje da će večerašnji performans biti nezaboravan. Slađa, Anita i Nikola su posvećeni takmičari sa izuzetnim talentom, te se očekuje da će svojim nastupom ostaviti snažan utisak na publiku.

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić pala

 


Ovaj događaj je još jedan podsetnik na to koliko su pripreme za takmičenja poput "Elitovizije" zahtevne, ali istovremeno i ispunjene izazovima. Kroz sve napore i nezgode, takmičari nastavljaju da rade predano kako bi pružili gledaocima nezaboravno iskustvo.

Kako veče bude odmicalo, publika će imati priliku da uživa u muzici, plesu i energičnom izvođenju pesme "Milion dolara". Slađa, Anita i Nikola definitivno će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja svojih fanova i ostave srce na sceni "Elitovizije".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading